lasipalatsi-kala
Ravintola Lasipalatsin ruokalista vaihtuu vuodenaikojen ja sesonkien mukaan. Kesän jälkeen Ravintola Lasipalatsi on oikea kalaravintola.

Ravintola Lasipalatsi on tavoilleen uskollisena tehnyt jälleen kovan työn ja hankkinut hyvän valikoiman pyyntituoretta kalaa Suomen kalavesistä. Vuorossaan kymmenenennet kalaviikot tuovat tällä kertaa listoille erityisesti niitä kaloja ja makuja, joita on vuosien varrella kehuttu ja toivottu.

– Asiakkaamme arvostavat tuttuja suomalaisia kaloja ja selkeitä makuja annoksissa, mainitsee ruokalistan loihtinut keittiöpäällikkö Petri Simonen.

Suomalaisten suurta herkkua olevat muikut tarjoillaan maukkaan ruohosipuli-perunasoseen kera (22€). Kalaviikoilla voi herkutella myös viiden ruokalajin Kalastajan Menulla (65€) oikein ajan kanssa, nautiskella paistetulla Merenkurkun ahvenella rapu-wallenbergin kera (26,50€) tai maistella sinisimpukka-voikastikkeen kera tarjottavaa meritaimenta (25,50€).

Lounasaikaan Kalaviikoilla on tarjolla myös vaihtelevasti kotimaisia järvikaloja, kuten haukipyöryköitä rapukastikkeen kera tai rapeaksi paistettuja särkifileitä. Jälkiruokia valmistetaan tietysti kotimaisista marjoista.

Kalaviikkojen jälkeen syksyn pimetessä Lasipalatsissa herkutellaan poronlihalla, ja ennen vuodenvaihdetta jouluisetkin maut löytävät listalle.

Ravintola Lasipalatsi

Kalaviikkojen ruokalista

 

 

Muut Lasipalatsin teemaviikot 2013

Poroviikot 14.10. – 23.11.

Jouluinen à la Carte 25.11. – 20.12.

”Ravintola Lasipalatsin keittiö käyttää kotimaisia raaka-aineita näyttävästi ja ylpeydellä, kunnioittaen modernilla tavalla suomalaista ruokaperinnettä”