Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Sinebrychoff Brooklyn Two Tree Porter on syntynyt kahden mantereen, kahden panimon, kahden puun ja kahden panimomestarin yhteistyönä. Sinebrychoff on tuonut Brooklyn Breweryn oluita Suomeen vuodesta 2005 ja vuosien aikana kaksi panimomestaria ovat tutustuneet toisiinsa – niin syntyi ajatus yhteistyöstä. Garrettille yhteistyönä tehtävä olut ei ollut ensimmäinen laatuaan, esimerkiksi vuonna 2012...
Copas y Tapas hemmottelee viinisuita maaliskuussa, kun ravintolassa järjestetään peräti kaksi viinintekijäillallista. Ensin illastetaan Remellurin viinitaiturin juomia nautiskellen. Kuukauden loppupuolella taas Parés Baltà esittäytyy ravintolan keittiön varta vasten viinien kumppaniksi luomien annosten säestyksellä.
Ghettoblues -bluesklubin lavalle astuu lauantai-iltana Pohjoismaiden blues-kuningas bändeineen: Sven Zetterberg Blues Band on parasta bluesia, mitä Skandinaviasta löytyy?
Korkeavuorenkadulla on maaseutu keskellä urbaania elämänmenoa. Juuri ja Latva laittavat suomalaista, paikallista, luomua ja pienten tuottajien toimittamaa raaka-ainetta sekä lautasille sekä laseihin kiitellyssä muodossa.
Matti Jämsén edusti Suomea Bocuse d´Or -kilpailussa 2011 Lyonissa, jolloin hän sijoittui viidenneksi, mikä on Suomen kautta aikain paras sijoitus maailman arvostetuimmassa ruoanvalmistuskilpailussa.
MAINOKSET