Kiitelty, palkittu ja Michelin-tähdinkin tunnustusta saanut Chef & Sommelier on ilmoittanut uudistavansa konseptiaan roimasti. Keittiömestari-ravintoloitsija Sasu Laukkosen ja sommelier Johan Borgarin pyörittämä ravintola sulkeutuu 22.6. ja avautuu jossain vaiheessa uusin kujein. Asiakkaat saavat Laukkoselta kauniit kiitokset ja lupauksen ravintolan uudelle tasolle nostamisesta.

– Chef & Sommelier -ravintolalla, meillä, on ollut mieletön kasvutarina vuodesta 2010 aina tähän asti, kiitos siitä Teille. Me olemme saaneet olla mukana vaikuttamassa suomalaiseen ruokakulttuuriin, olemme saaneet olla pioneerin roolissa monenlaisissa kuvioissa esimerkiksi villiyrttien sekä kasvisruoan edistämisen kanssa, ja olemme saavuttaneet paljon enemmän kuin mitä alun perin lähdimme hakemaan, Laukkonen kertoo ja kiittää asiakkaitaan.

Sasu Laukkonen

Nyt Chef & Sommelierin on kuitenkin aika jatkaa eteenpäin.

– Haluan, että kiinnostus säilyy – myös minulla – ja ennen kaikkea Teillä. Ja juuri siksi haluan alkaa tarjota uudenlaisia kokemuksia uudella innostuksella. Voin ilolla kertoa, että olen lähdössä viemään kaikkea oppimaamme elokuun alusta 2017 uudelle tasolle uusitussa Huvilakadun tutussa ravintolatilassamme entistä tiiviimmällä ja paremmalla konseptilla. ”Eteenpäin ei voi mennä peruutuspeiliin katsomalla”, sanoi ystäväni, ja näinhän se on.

Chef & Sommelier on auki 22.6.2017 asti palvellen tuttuun tapaan.

KOTISIVU