TEEMANA: Vuoden ravintola
Helsingin suojaisimpiin terasseihin kuuluu Torikortteleiden suojissa sijaitseva Chapter, jonka nuoret ravintoloitsijat Romany ja Juho Ekegren ovat saaneet ravintolan pyörimään omilla ehdoillaan, tiukasti ajan hengessä.
https://kohokohdat.fi/helsinki/chapter-vuoden-ravintola-2019-uuden-sukupolven-vaikuttajaravintola/
Terassikuvat:...
Suomen Gastronomien Seuran valitsema Vuoden ravintola 2019 on helsinkiläinen Chapter. Nuoret ravintoloitsijat Romany ja Juho Ekegren ovat reilussa vuodessa saaneet ravintolan pyörimään omilla ehdoillaan,...
Kiitelty, palkittu ja Michelin-tähdinkin tunnustusta saanut Chef & Sommelier on ilmoittanut uudistavansa konseptiaan roimasti. Keittiömestari-ravintoloitsija Sasu Laukkosen ja sommelier Johan Borgarin pyörittämä ravintola sulkeutuu...
Suomen Gastronomien Seura on myöntänyt Vuoden ravintola 2017 -tunnustuksen helsinkiläiselle ravintola Grönille. Toni Kostianin ja Lauri Kähkösen Grön luo mielenkiintoista ja modernia ruokaa, jossa...
Suomen Gastronomien Seura on myöntänyt Vuoden ravintola 2014 -tunnustuksen helsinkiläiselle luomu- ja lähiruokaa taiteilevalle ravintola Askille.
Ravintoloitsijapariskunta Linda Stenman-Langhoff ja Filip Langhoff avasi 2012 Kruununhakaan omannäköisensä, ruokafilosofialtaan raaka-aineita arvostavan Askin.