Koti TEEMANA Helsingissä

TEEMANA: Helsingissä

Tehtaankadulla sijaitseva, vähäeleisen tyylikkäästi sisustettu Il Bucatino on kolmen italialaisystävyksen perustama pikkuravintola. Tämän italialaisemmaksi ei ravintola enää voi muuttua, sillä paljon ravintolassa paikan päällä viihtyvien omistajien lisäksi myös kaikki kolme keittiömestaria ovat italialaisia, mikä on Suomessa harvinaista herkkua.
Kiitelty, palkittu ja Michelin-tähdinkin tunnustusta saanut Chef & Sommelier on ilmoittanut uudistavansa konseptiaan roimasti. Keittiömestari-ravintoloitsija Sasu Laukkosen ja sommelier Johan Borgarin pyörittämä ravintola sulkeutuu...
Reilun vuosikymmenen aikana kymmeniä kertoja täällä esiintynyt Paprika Korps saapuu jälleen Suomeen. Puolalaisyhtyeen kiertue pysähtyy Helsingin Bar Looseen sunnuntaina 28.7.2013.
Juhannusaattona stadissa juhlitaan keskikesän juhlaa klubiympäristössä esiintyjinä J. Karjalainen, Suora Lähetys, Tiisu ja DJ Lord Fatty.
Kesä on saapunut pihvinhimoisten paratiisiin! Stefan's Steakhouse on saanut paitsi uuden kesäisen listan, myös lokoisan sisäpihaterassin, jolla kelpaa syöskennellä sekä juoskennella ravintolan antimia.
Chef & Sommelierin keittiöstä kuuluu innostunut puheensorina. Vihreä Pöytä -kasviskeittokirjansa juuri laatinut Sasu Laukkonen on täpinöissään villiyrttipaljoudesta, joka on keittiössä valloillaan.