jkarjalainenJuhannusaattona stadissa juhlitaan keskikesän juhlaa Tavastian klubiympäristössä esiintyjinä J. Karjalainen, Suora Lähetys, Tiisu ja DJ Lord Fatty.

Jo tuplaplatinaan myyneellä ”Et ole yksin” -albumillaan ja kevään keikoillaan koko kansan kainaloonsa napannut J.Karjalainen valloittaa illan pääesiintyjänä. Yhteislauluun juhannuksena päästään niin uusien kuin vanhojenkin hittien parissa. Kaksi huhtikuista loppuunmyytyä iltaa Tavastialla osoittivat, että J.Karjalainen, Janne Haavisto, Mikko Lankinen, Pekka Gröhn ja Tom Nyman ovat uskomattoman kovassa iskussa.

Tavastian puolella illan avaukseksi kuullaan lauluyhtye Suoran Lähetyksen uniikkia stemmalauluja ja romanisoundia. Vuoden 2009 Ourvision-voittaja julkaisi viime vuonna odotetun esikoisalbuminsa ”Olet yksi meistä”, jonka sävellystytöstä vastasi Esa Nieminen ja sanoituspuolesta mm. Ilkka Vainio.

Tavastian alakerrassa Semifinalissa puolestaan musisoi nuori somerolainen muusikko Tiisu yhtyeineen, jonka musiikissa Balkan, Suomen tanssilavat, rehellinen pop ja murrosikäisen keskeneräinen ajatusmaailma kohtaavat kumartelematta.

Keikkojen jälkeen juhannustanssit jatkuvat aamuneljään Dj Lord Fattyn johdolla.

Aaton aikataulu:

Tavastia
18.00 ovet
19.00 Suora lähetys
20.30 J. Karjalainen
Semifinal
18.00 ovet
19.30 Tiisu