MAINOS

Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Ravintola Carelia on valottanut esimakua syksyn Champagne-viikoista, jolloin lasittain tarjoiltuna on ainutlaatuinen mahdollisuus maistaa huippuvuosikertoja ja erikoiseriä. Myös Careliean...
Pihvipaikkana tunnettu Ravintola Kellarikrouvi ottaa härkää sarvista: rotukarjaviikkojen tähtiä ovat erityyppiset nautarodut.
Ravintola Fishmarket yllättää lokakuussa tarjoamalla ostereita sisäänheittohintaan. Osterimenu on tarjolla kuuden päivän ajan, sunnuntaista 5.10. lauantaihin 11.10., joka päivä klo 12-17.
Copas y Tapas hemmottelee viinisuita maaliskuussa, kun ravintolassa järjestetään peräti kaksi viinintekijäillallista. Ensin illastetaan Remellurin viinitaiturin juomia nautiskellen. Kuukauden loppupuolella taas Parés Baltà esittäytyy ravintolan keittiön varta vasten viinien kumppaniksi luomien annosten säestyksellä.
Ghettoblues -bluesklubin lavalle astuu lauantai-iltana Pohjoismaiden blues-kuningas bändeineen: Sven Zetterberg Blues Band on parasta bluesia, mitä Skandinaviasta löytyy?
Matti Jämsén edusti Suomea Bocuse d´Or -kilpailussa 2011 Lyonissa, jolloin hän sijoittui viidenneksi, mikä on Suomen kautta aikain paras sijoitus maailman arvostetuimmassa ruoanvalmistuskilpailussa.