elifantree-keikat-jazzJuttutuvassa kuunnellaan keskiviikkona kansainvälistä modernia jazzia. Kuvassa Elifantree.

MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

Keskiviikkona 11.3. Juttutuvan Rytmihäiriö-klubilla on erilainen jazz-ilta, kun suomalais-ruotsalainen yhtye Elifantree esiintyy osana Pohjoismaiden-kiertuettaan.

Turneen etappeja ovat mm. Oslo (Nasjonal Jazzscene), Göteborg (Folk Teatern), Malmö (Victoria Teatern), Helsinki (Lavaklubi), Tampere (TTT-Klubi) ja Tallinna (Philly Joe’s). Tapahtuma on samalla Elifantreen uuden albumin Movers and Shakers levynjulkaisukonsertti.

Elifantree yhdistää popin, rockin ja elektron aineksia jazz-musiikkiin taiteellisesti kunnianhimoisella ja persoonallisella tavalla, yhtään svengistä tinkimättä.

Elifantree:
Anni Elif Egecioglu, laulu, syntetisaattori, kellopeli
Pauli Lyytinen, tenorisaksofoni, efektit, syntetisaattori
Tatu Rönkkö, rummut

“Lumoavaa musiikkia. (…) soiton ilo ja lavasäteily ovat verrattomia. Elifantreellä on kyky pitää yleisö pauloissaan, herkeämättömät tapahtumat vaeltavat odottamattomia teitä. Anni Egecioglulla on suunnaton lavakarisma ja hän tuntuu nauttivan musiikista joka solullaan. Siitä on pitkä aika kun olen nähnyt vastaavanlaista soiton riemua.” – Lars Grip, Orkester Journalen 2011

http://www.elifantree.com

Tapahtumapaikan kotisivu

http://www.juttutupa.com