MAINOS
Kalaravintoloissa vietetään olutviikkoja 4.–17.4. Viikkojen teemana on tällä kertaa ”Pienpanimokierros maailmalla”. Kierroksen kohteina on panimoita Helsingistä (Hilpeä Hauki), Tampereelta (Janoinen...
Bryggeri Helsingin keittiötä vuodesta 2013 alkaen johtanut keittiöpäällikkö Ali Suviala siirtyi urallaan uusiin haasteisiin syyskuun 2018 alussa jättäen Bryggerin keittiön...
Maailman suurin olutjuhla on levittäytynyt ympäri maailman ja Helsingissäkin baijerilaiset oluet kuohuavat isoissa litran tuopeissa. Myös HOK-Elannon OlutHuoneissa vietetään Hoktoberfestejä 5.10. asti.
Aki Haurun johtama Django Collective Helsinki on elävöittänyt kaupungin kulttuurielämää jo yli kymmenen vuoden ajan juurevalla ja hyväntuulisella gypsy swingillä...
Kosmoksella on sikäli poikkeuksellinen historia, että se on toiminut perheyrityksenä Helsingin Kalevankadulla jo vuodesta 1924 saakka. Kosmoslaiset listaavat ravintolan parhaiksi puoliksi muun muassa menneitä vuosikymmeniä huokuvan ilmapiirin ja iloisen taiteilijatunnelman, joka on tuonut ravintolalle monenlaisia asiakkaita.
Saksalaishenkiseksi bistroksi muuntautunut Wanha Satama ravintola on hengessä mukana tänä viikonloppuna 18.-20.10 pidettävillä OlutExpo -tapahtumassa, joka on yksi Suomen suurimmista oluttapahtumista.