Bryggeri Helsingin monivuotinen keittiöpäällikkö Ali Suviala (vas.) jättää Bryggerin keittiön Martin Lundqvistin uusiin osaaviin keittiöpäällikkökäsiin.

Bryggeri Helsingin keittiötä vuodesta 2013 alkaen johtanut keittiöpäällikkö Ali Suviala siirtyi urallaan uusiin haasteisiin syyskuun 2018 alussa jättäen Bryggerin keittiön tahtipuukon keittiöpäällikkö 28-vuotiaan Martin Lundqvistin käsiin.

Lundqvist on toiminut kahden vuoden ajan Suvialan ohjauksessa keittiön vuoromestarina ja ennen sitä sous chefinä BW Restaurants Oy:n ravintoloissa sekä kerännyt kokemusta keittiön esimiestehtävistä Tukholmassa. Bryggerin köökki jatkaa siis osaavassa ohjastuksessa Suvialan viitoittamalla tiellä.

Lundqvist pitää tärkeänä tietoutta raaka-aineiden alkuperästä ja haluaakin panostaa kotimaisten lähituottajien sesonkien mukaisiin raaka-aineisiin.

”Innovatiivinen Skandi-bistron tyyli tulee näkymään uudella 4.10. myyntiin tulevalla ruokalistalla”, kiteyttää tuore keittiöpäällikkö Lundqvist.

Bryggeri Helsinki tarjoaa ennen kaikkea makupareja, joissa olut ja ruoka yhdistyvät herkulliseksi kokonaisuudeksi. Ruokalistalla jokaiselle annokselle on valittu oma suositusolut ja parhaimmillaan menukokonaisuus tuo asiakkaalle ainutlaatuisen elämyksen oluen ja ruoan liitosta.

”Oluen ja ruoan yhdistäminen on keittiömme punainen lanka. Teemme sen jatkossakin taidokkaasti ja joskus yllättävälläkin tavalla.”, toteaa Lundqvist ja toivottaa kaikki tervetulleeksi Bryggeriin.

Suviala siirtyi helsinkiläisen hotelli Scandic Simonkentän keittiöpäälliköksi.