MAINOS
Tamperelaisen Pyynikin Käsityöläispanimon olutmestari Tuomas Pere istuu aurinkoisesti myhäillen kortteliravintolansa Kerhon pöydässä ja korkkaa pullollisen panimonsa Ruby Jazz Alea....
Kosmoksella on sikäli poikkeuksellinen historia, että se on toiminut perheyrityksenä Helsingin Kalevankadulla jo vuodesta 1924 saakka. Kosmoslaiset listaavat ravintolan parhaiksi puoliksi muun muassa menneitä vuosikymmeniä huokuvan ilmapiirin ja iloisen taiteilijatunnelman, joka on tuonut ravintolalle monenlaisia asiakkaita.
Rennossa miljöössä  Helsingin ydinkeskustassa toimivan Gastropub Stone's:in  persoonallisin ominaisuus on se, että asiakas pääsee vaikuttamaan ravintolan valikoimaan. Olutvalikoima muuttuu...
OlutHuoneiden alkuvuoden 2014 pienpanimo-olut on kauniin punertava, miellyttävän maltainen ja mukavasti lämmittävä luomulager.
Suomalaiset pitävät hyvästä oluesta ja meillä myös valmistetaan laadukkaita panimotuotteita. Oluen laatuun vaikuttaa kuitenkin oluen itsensä lisäksi myös se, miten tuopillinen tarjoillaan.
Roihuvuoressa on keväällä ainakin kaksi nähtävyyttä. Toinen on Roihuvuoren kukkea kirsikkapuisto ja toinen uudenkarhea ETKO Brewingin taproom. Kumpi on...