MAINOS
OlutHuoneiden hanoihin tuodaan loppuvuoden huipentavaksi joulukuun hanaolueksi amerikkalainen, meripihkanvärinen extra IPA, jossa on huikeat Citra-humalan ja Torpedo-humalasylinterin luomat aromit.
Olutta voidaan nauttia ainakin kolmella tavalla. Oivalsin asian Markus Maulavirralta, joka Syötävän hyvä olutkeittokirjan toinen kirjoittaja ja yksi Suomen kuuluisimmista kokeista ja oluen ystävistä.
Helsingin keskustassa avattiin Syyskuussa uusi O’Learys-sporttiravintola. Helsingin O’Learys nousi legendaarisen yli 100-vuotiaan Bakers-ravintolan tilalle aivan kaupungin ytimessä. Urheiluelämyksien lisäksi ravintola...
OlutHuoneet tarjoavat pienpanimo-oluenaan hanoistaan vuoden 2013 loppuun asti väriltään mustaa, suklaisen paahtunutta ja pehmeää portteria, jonka aromihumalointi kruunaa kokonaisuuden kevyellä sitrusmaisella hedelmäisyydellään.
Saksalaishenkiseksi bistroksi muuntautunut Wanha Satama ravintola on hengessä mukana tänä viikonloppuna 18.-20.10 pidettävillä OlutExpo -tapahtumassa, joka on yksi Suomen suurimmista oluttapahtumista.
Suuren kiinnostuksen herättänyt olutjooga saa jatkoa torstaina. Ensimmäinen tunti veti salin täyteen, ja nyt on mahdollisuus tulla kokeilemaan sitä uudelleen...