Suuren kiinnostuksen herättänyt olutjooga saa jatkoa torstaina.
Ensimmäinen tunti veti salin täyteen, ja nyt on mahdollisuus tulla kokeilemaan sitä uudelleen Lehtoon.

Oluthuone Lehdossa pääsee kokeilemaan erityisesti Australiassa villinnyttä uutta joogan muotoa, olutjoogaa. Alun perin Saksassa keksitty suuntaus luo liiton kahden kauniin asian välille, oluen ja joogan. Harjoitteissa esimerkiksi voidaan tasapainotella pulloa pään päällä tai siemailla olutta jooga-asennossa. Joogatunteja on pidetty mm. ravintoloissa, festivaaleilla ja panimoilla. Instagramissa #beeryoga tagilla kuvia olutjoogan harrastajista löytyy jo yli 8 500.

Lajin kehittäjä Jhula kuvaa olutjoogaa seuraavasti: ”Molemmat ovat vuosisatoja vanhoja terapiamuotoja keholle, mielelle ja sielulle. Oluen juomisen ilo ja joogan tuoma mielenrauha täydentävät toisiaan luoden energisoivan elämyksen.” Oluthuone Lehdon olutjoogan harjoitukset tulevat olemaan rentouttavia ja avaavia. Ensimmäisellä tunnilla tullaan keskittymään kehonhallintaan ja liikeratoihin. Tunnille voi ottaa osaa, vaikka ei olisi aiempaa joogataustaa. ”Olutjoogan tavoitteena on ladata alkavaa viikkoa varten koko keho täyteen positiivista energiaa ja iloa”, korostaa Oluthuone Lehdon ravintolapäällikkö Maija Saarman.

Olut ja liikunta sopivat mainiosti yhteen, sillä olut on tutkitusti tehokas palautusjuoma. Olut sopii erityisen hyvin nestetasapainon palauttamiseen hikoiluttavan liikunnan jälkeen. Tutkimusten mukaan se korjaa tehokkaasti myös hivenainevajetta. Olut sisältää mm. kaliumia, magnesiumia ja piitä useita palautusjuomia enemmän. Piitä oluessa oli yli päivittäisen tarpeen, ja kuparia ja kromiakin yli puolet tarpeesta.

25 joogia mahtuu saliin.Tunnille ei tarvitse etukäteen ilmottautua, joten tulethan ajoissa paikalle.

Harjoitus on avaava ja rentouttava, eikä vaadi aikaisempaa kokemusta lajista. Mattoja ja vilttejä löytyy talon puolesta, mutta omat voi myös ottaa mukaan.

Tunnin hinta on 15€ , ja joogaopettajan toimii Kirsi Kankaanpää.

 

Tapahtuma


Olutjoogaa

Päivä: la 29.04.2017
Aika: 16:00
Hintaluokka: 15
Tapahtuman kotisivut: http://oluthuonelehto.fi/

Tapahtumapaikka


Oluthuone Lehto
Annankatu 3
Helsinki
Hotellit läheisyydessä