MAINOS
Suomalaiset pitävät hyvästä oluesta ja meillä myös valmistetaan laadukkaita panimotuotteita. Oluen laatuun vaikuttaa kuitenkin oluen itsensä lisäksi myös se, miten tuopillinen tarjoillaan.
Helsingin ydinkeskustassa toimiva Panimoravintola Bruuveri on avannut uudistetun ravintolansa. Uudistuksessa lanseeratun Social Brewing Labin eli ”labran” myötä Bruuverissa keskitytään...
Tamperelaisen Pyynikin Käsityöläispanimon olutmestari Tuomas Pere istuu aurinkoisesti myhäillen kortteliravintolansa Kerhon pöydässä ja korkkaa pullollisen panimonsa Ruby Jazz Alea....
OlutHuoneen lokakuun hanaolut tulee Mallaskosken panimolta. Tumman kuparin värinen, bock-tyylinen lager, jossa on muhkeaa maltaisuutta ja herkullista makeutta ei jätä ketään kylmäksi.
Myös naapurimaassa Virossa on tällä hetkellä käynnissä valtava pienpanimobuumi, joka on räjäyttänyt alkuun toistakymmentä uudenkarheata käsityöpanimoa.
The 69 Eyesin rumpalina ja radiopersoonana tunnetun Jussi 69:n helsinkiläinen The RIFF Bar sai kunnianosoituksen yhdeltä maailman tunnetuimmalta brändiltä,...