MAINOS
Helsingin Taka-Töölön tuttu kantapaikka, olut- ja ruokaravintola Viisi Penniä, uudistuu panimon rakentamisen myötä. Viisi Penniä menee maanantaina 22. helmikuuta...
Helsinki Beer Festival esittelee jälleen oluita, siidereitä ja viskejä tehtaan täydeltä. Tänä vuonna teemana on saksalainen puhtauslaki, joka on...
Makumatka Belgiaan? Oui! Kalaviikot tulevat taas. Tänä vuonna teemana on Belgia, tuo olutnautintojen luvattu maa. Tarjolla on oluterikoisuuksia, belgialaista...
7 eri pienpanimoa, 16 vuotta keittelyä. Panimovelho Mikko Salmi valmistaa tällä hetkellä olutta säännöllisesti helsinkiläisessä Ravintolapanimo Teerenpelissä ja toimii toisinaan keikkakeittäjänä Maatilapanimo Hollolan Hirvessä. Kirjoittaa artikkeleita juoma- ja ruokalehtiin sekä kouluttaa niin ravintola-alan opiskelijoita kuin yritys- ja yksityisporukoitakin ympäri maata. Pitää kovasti oluesta, mutta nauttii rennosti viinistä.
Bar & Bistro Fabric Tampereela aloittaa ainutlaatuisen yhteistyön Bryggeri Helsingin kanssa. Kumppanuuden myötä Fabric sukeltaa syvälle oluen ja ruoan...
Iso Robertinkadulle avattin 2.3.2015 Suomen ensimmäinen amerikkalaisiin pienpanimo-oluisiin keskittyvä ravintola, Tommyknocker Craft Beer Bar.