MAINOS
Art goes Kapakka -kaupunkifestivaalissa kotimaiset huippunimet ja uudet tekijät kohtaavat yleisönsä intiimisti erityisissä esiintymispaikoissa: Helsingin keskeisimmissä ravintoloissa, kapakoissa ja kahviloissa. Festivaali esittelee...
7 eri pienpanimoa, 16 vuotta keittelyä. Panimovelho Mikko Salmi valmistaa tällä hetkellä olutta säännöllisesti helsinkiläisessä Ravintolapanimo Teerenpelissä ja toimii toisinaan keikkakeittäjänä Maatilapanimo Hollolan Hirvessä. Kirjoittaa artikkeleita juoma- ja ruokalehtiin sekä kouluttaa niin ravintola-alan opiskelijoita kuin yritys- ja yksityisporukoitakin ympäri maata. Pitää kovasti oluesta, mutta nauttii rennosti viinistä.
Bryggeri Helsingin keittiötä vuodesta 2013 alkaen johtanut keittiöpäällikkö Ali Suviala siirtyi urallaan uusiin haasteisiin syyskuun 2018 alussa jättäen Bryggerin keittiön...
Sinebrychoff Brooklyn Two Tree Porter on syntynyt kahden mantereen, kahden panimon, kahden puun ja kahden panimomestarin yhteistyönä. Sinebrychoff on tuonut...
Craft Beer Helsinkiä juhlitaan kesällä 2018 kahdesti! Craft Beer Helsinki Ullanlinna järjestetään Ullanlinnassa kauniissa Meripuistossa 23.-25.8.2018. Craft Beer Helsinki Ullanlinna on...
Laajasta olutvalikoimasta tunnetut ns. kalaravintolat saivat ravintolaperheeseensä uuden yksilön. Leijuva Lahna edustaa vahvasti taattua Kalaravintoloiden laatua, mutta ravintolan painopiste...