Kaksi maineikasta kokkia, Gero Hottinger ja Eero Mäkelä, toinen Savoyssa, toinen Palacessa. Yhdessä he päättävät perustaa ravintolan, jonka yhteydessä on myös kokkikoulu. Sellainen, jonne ihan kuka tahansa voi mennä oppimaan ruoanvalmistusta. 20 vuotta myöhemmin Helsingin Kulinaarinen Instituutti on jo käsite. Ruoka ja ruoanvalmistus kiinnostavat ihmisiä enemmän kuin koskaan. Ja samoin myös Kulinaarisen Instituutin inspiroivat ja rennot kurssit.
Ravintola Loisteen katkarapubuffet saavutti aikanaan suuren suosion ja tekee nyt paluun.
Food Camp Finlandin ja Arlan järjestämässä kilpailussa Suomen ensimmäiseksi Makeamestariksi valittiin Simo Pietarinen Helsingin Ravintola Demosta. Voittaja sai palkinnoksi...
Aki Haurun johtama Django Collective Helsinki on elävöittänyt kaupungin kulttuurielämää jo yli kymmenen vuoden ajan juurevalla ja hyväntuulisella gypsy swingillä...
Koronavirus pistää monen suomalaisen ravintolan ahtaalle. Nyt jos koskaan kannattaa valita kotimaisia tuotteita käyttäviä ravintoloita, jotta työpaikat säilyvät ja...
Michelin Nordic Guide 2016 – Pohjoismaille kaksi 3 tähden ravintolaa ja yksi uusi 2 tähden ravintola
Tänään julkaistiin Michelin Nordic Guide 2016, josta löytyy kaksi uutta kolme Michelin-tähteä ansainnutta ravintolaa. Maaemo Oslossa ja Geranium Kööpenhaminassa...