MAINOS
Koti Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Savoy-teatterissa lauantaina 9.4. esiintyvä Aili Ikonen julkaisee huhtikuussa 2016 uuden suomenkielisen jazzlevyn. Inspiraation lähteinä levyllä ovat olleet Suuren amerikkalaisen...
Pompier eli suomalaisittain palomies kokkaa kuumia herkkujaan Helsingin Vapaapalokunnan talossa, jonka historia näkyy ja tuntuu hurmaavan retroksi rauhoitetuissa tiloissa.
Savoyn kolmivaiheisessa uudistuksessa halutaan kunnioittaa ravintolan perinnettä sen koko 80-vuotisen historian ajalta. Keittiömestari Helena Puolakan ensimmäinen Savoylle suunnittelema menu on nyt...
Vihdoinkin paskan palvelun illalliset ovat rantautuneet Suomeen – siis erinomaisella tavalla! Konsepti on saanut alkunsa huippusuositusta amerikkalaisesta Dick´s Last Resort...
Ravintola Tony's deli julkisti äskettäin kohu-uutisen. Ravintola laajenee ensi vuoden alussa vanhan taidegallerian paikalle. Syksyllä lokakuu taas on pyhitetty maukkaille pihveille. Pihviviikoilla tarjolla jokaiseen makuun herkullisen lihaisia annoksia valmistettuna eri raaka-aineista ja eri valmistusmenetelmin.
Pien- ja lähituottajia suosiva Nokka kokkaa suomalaista - ja tänä vuonna Neljä Vuodenaikaa: talvella Nokka on liekeissä, keväällä villinä, kesällä mullassa ja syksyllä metsässä. Talvisella 4 ruokalajin menulla liekit lämmittävät niin kuningasrapua, hirveä kuin lakkojakin.