Ravintola Fishmarketin syyskauden teema on Chardonnay. Keittiöpäällikkö Janne Sainio on suunnitellut moni-ilmeisen ja vivahteikkaan rypäleen kunniaksi teemamenun
Suomen parhaan sommelierin dekantteri on vaihtunut! Ravintola C:ssä työskentelevä Heidi Mäkinen voitti komeasti Suomen Sommelierit ry:n järjestämän Trophee Parés...
Makumatka Belgiaan? Oui! Kalaviikot tulevat taas. Tänä vuonna teemana on Belgia, tuo olutnautintojen luvattu maa. Tarjolla on oluterikoisuuksia, belgialaista...
White Guide Nordic esittelee pohjolan parhaat ravintolat. Mukana oppaassa on 300 ravintolaa eri puolilta pohjoismaita ja Vironkin puolelta. Suomalaisravintoloita...
Suomen parhaan sommelierin dekantteri on vaihtunut! Ravintola Murussa työskentelevä Taneli Lehtonen voitti Suomen Sommelierit ry:n järjestämän Trophee Parés Baltà...
Ravintola Nokka järjestää pientilatorin Helsingin Katajanokalle elokuun viimeisenä lauantaina. Kaikille avoin ruokatapahtuma avaa syksyn kuumine grilleineen ja runsaine ruoka-antimineen...