MAINOS
Kalaravintoloissa vietetään olutviikkoja 4.–17.4. Viikkojen teemana on tällä kertaa ”Pienpanimokierros maailmalla”. Kierroksen kohteina on panimoita Helsingistä (Hilpeä Hauki), Tampereelta (Janoinen...
Viinitien kaupallinen johtaja Pasi Ketolainen on viidentenä suomalaisena suorittanut viinialan kansainvälisesti arvostetuimman Master of Wine -tutkinnon. Uransa viinien parissa...
Helsingin keskustassa avattiin Syyskuussa uusi O’Learys-sporttiravintola. Helsingin O’Learys nousi legendaarisen yli 100-vuotiaan Bakers-ravintolan tilalle aivan kaupungin ytimessä. Urheiluelämyksien lisäksi ravintola...
Pohjoismaiden Michelin-tähdet vuodelle 2021 julkaistiin Norjan Stavangerissa maanantaina 13. syyskuuta. Suomen Michelin-taivaalle syttyi uusi tähti, suomalaisesta perinneruoasta ammentava Finnjävel...
Helsingin olutravintolat Taivaanranta Grill & Craft Beer syntyi kahden arvostetun käsityöammattilaisen - keittiömestarin ja panimomestarin kohtaamisesta. Sen jälkeen Taivaanrannan keittiö ei...
Gastro-messuilla miteltiin Suomen ruokaravintola-ammattilaisten kovimmista titteleistä. Kokkien ja tarjoilijoiden Suomen mestarit saatiin selville, ja liekeissä olivat etenkin voiton saavuttaneet Heikki Liekola ja tarjoilija Toni Yksjärvi.