MAINOS
Gastro-messuilla miteltiin Suomen ruokaravintola-ammattilaisten kovimmista titteleistä. Kokkien ja tarjoilijoiden Suomen mestarit saatiin selville, ja liekeissä olivat etenkin voiton saavuttaneet Heikki Liekola ja tarjoilija Toni Yksjärvi.
Helsingin Scandic Park -hotellin ravintola on avattu uudistuksen jälkeen. Famu & Bar on urbaani ravintola, jossa hellä ja lämmin huolenpito sekä välittäminen ovat käsin kosketeltavissa.
Ravintola Muru on ravintola-alan huippuammattilaisten Henri Alénin, Samuil Angelovin ja Timo Linnamäen ensimmäinen yhteinen ravintola. Muru oli klassikko jo syntyessään ja valittu...
Tomi Björckin ja Matti Wikbergin viides ravintola, Bronda, tuo uuden sykkeen Eteläesplanadille. Modernia brasserieruokaa tarjoava rento ja kaikille avoin ravintolakokonaisuus on vuoden 2014 kiinnostavimpia avauksia Helsingissä.
Fabianinkadulla sijaitseva Copas y Tapas on Josper-puuhiiligrillissä kypsyvän laatulihan ja mainioiden viinien koti. Ja palvelun. Ensiluokkaisen palvelun.
Kalaravintoloissa vietetään kotimaisten pienpanimoiden olutviikkoja 1.9. – 14.9. Syyskuun kahden ensimmäisen viikon ajan ravintoloista löytyy siis oluita ennennäkemättömän ja...