MAINOS
Vuoden Porokokki -kisan voittajina on palkittu tänään Tuomas Vierelä ja Petri Niilola. Helsinkiläisen ravintola Lyonin keittiömestarit onnistuivat toisessa peräkkäisessä Vuoden Porokokki -kisassaan päihittämään kovatasoiset kilpakumppaninsa muun muassa paistetulla poron sisäpaistilla, ylikypsällä ulkopaistilla ja glaseeratulla kateenkorvalla.
Copas y Tapas hemmottelee viinisuita maaliskuussa, kun ravintolassa järjestetään peräti kaksi viinintekijäillallista. Ensin illastetaan Remellurin viinitaiturin juomia nautiskellen. Kuukauden loppupuolella taas Parés Baltà esittäytyy ravintolan keittiön varta vasten viinien kumppaniksi luomien annosten säestyksellä.
Paikan päällä leivottu leipä on luonteva tapa aloittaa illallinen Bulevardilla. Helsingin design-korttelin ytimeen avattu Ravintola Bröd Punavuori kutsuu skandinaavisin ruoan ystävät Indigo-hotellin uutuusravintolaan, joka haluaa samalla olla urbaani ja bistrohenkinen helsinkiläinen kortteliravintola.
Ainutlaatuinen kolmipäiväinen samppanjatapahtuma kokoaa yhteen samppanjan ystävät, nautiskelijat sekä alan kotimaiset että kansainväliset huippunimet. Samppanja kuplii huhtikuussa Vanhalla Ylioppilastalolla, kun Champagne...
Kaikkien aikojen ensimmäistä Viron ravintolaviikkoa vietetään 12.–25. lokakuuta. Mukaan on valittu 21 huippuravintolaa. Ravintolat sijaitsevat ympäri Viroa, ja ne...
Helsingin uutuushotelli Lilla Roberts toimii entisen poliisiaseman tiloissa Pikku Roban ja Kasarmikadun kulmassa. Hotellissa palvelee myös pohjoismaiseen ruokaan ja mukavan...