MAINOS
Kalaravintoloissa vietetään olutviikkoja 4.–17.4. Viikkojen teemana on tällä kertaa ”Pienpanimokierros maailmalla”. Kierroksen kohteina on panimoita Helsingistä (Hilpeä Hauki), Tampereelta (Janoinen...
Amerikkalaistyylinen vehnäolut, joka valmistettiin ensimmäisen kerran Brouwerij ’t IJ:n panimolla Amsterdamissa, yhteistyönä Thornbridgen panimomestarin kanssa. Olut sai hurjan suosion,...
Helsinkiläinen käsityötislaamo The Helsinki Distilling Company on rakentanut Sörnäisten panimon yli 160 vuotta vanhaan holvirakenteiseen jääkellariin maailmanluokan viskien kypsytyskellarin...
Ceesta lanseeraa valikoimiinsa pienpanimo-oluet ja siiderit sekä verkkokauppaan että Ceesta-myymälään Töölöntorinkadulle. Verkkokaupassa ja myymälässä pääsee tutustumaan laajan valikoimaan eri maakuntien...
Ravintola Savoy on tehnyt esimerkillisen teon oluen esiintuomiseksi ja laajensi juomavalikoimaansa lanseeraamalla Suomessa pantuun ainutlaatuisen hunajabockin.
Kerää kaverit koolle, sillä bluffo2Helsingin vanhassakaupungissa juhlitaan Oktoberfestejä vielä tänä viikonloppuna. Tiedossa on myös live-musiikkia piristämään iloluontoisia juhlia.