MAINOS
HAAGA-HELIAssa tehty tuore tutkimus osoittaa, että matkailijat ovat halukkaita maksamaan vihreistä toimista hotelleissa.
Nimipäivänsä alla Viikinkiravintola Harald julkaisi lihaisan mahtiannoksen. ”Nälkäisen viikingin haaste” on viikinkikylän annoskokonaisuus, jolla taatusti talttuu pitkästä matkasta saapuvien...
Meripaviljongin à la carte -ruokalista kutsuu erityisesti kalan ja äyriäisten ystävät herkuttelemaan. Modernista ja valoisasta Meripaviljongista avautuu ainutlaatuiset vuodenaikojen mukaan vaihtuvat panoraamanäkymät Eläintarhanlahdelle.
Pohjoismaiden johtava hotelliketju Scandic jatkaa kumppanuuttaan maailmankuulun kokin Jamie Oliverin kanssa.
Radisson Blu Plazan uudistus miellyttää myös liikematkailijoita. Uudistunut hotelli Helsingin keskustassa valittiin Suomen parhaaksi liikematkahotelliksi kansainvälisessä World Travel Awards -kilpailussa.
Rennossa miljöössä  Helsingin ydinkeskustassa toimivan Gastropub Stone's:in  persoonallisin ominaisuus on se, että asiakas pääsee vaikuttamaan ravintolan valikoimaan. Olutvalikoima muuttuu...