Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki: Plaza Lounge
Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki: Plaza Lounge

Plaza Hotel HelsinkiSUOMEN PARAS HOTELLI LIIKEMATKUSTAJILLE LÖYTYY HELSINGIN KESKUSTASTA

Radisson Blu Plazan uudistus miellyttää myös liikematkailijoita. Uudistunut hotelli Helsingin keskustassa valittiin Suomen parhaaksi liikematkahotelliksi kansainvälisessä World Travel Awards -kilpailussa. Arvostettu World Travel Awards (WTA) on vuodesta 1993 alkaen palkinnut matkailualan huippuosaamista.

Hotellin kotisivut: Radisson Blu Plaza

”Olemme ylpeitä ja iloisia saadessamme tämän tunnustuksen vaativilta liikematkailijoilta ja alan ammattilaisilta. Asiakaspalautteissa saamme kiitosta etenkin palvelukyvystämme. Uskonkin, että juuri loistava henkilökuntamme on uniikki vahvuus, joka erottaa meidät kilpailijoistamme”, Radisson Blu Plazan hotellinjohtaja Inari Lehtinen sanoo.

WTA:n valinnat perustuvat matkailualan ammattilaisten ja kuluttajien antamiin ääniin. Ammattilaisten äänten painoarvo on kaksinkertainen kuluttajien ääniin verrattuna. Vuosittain WTA:n erilaisiin kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailukategorioihin annetaan yhteensä satojatuhansia ääniä.

Kitzens ala cartePlazan lisäksi Suomen parhaan liikematkahotellin tittelistä kisasivat shortlistalla Crowne Plaza, Hilton Kalastajatorppa, Hilton Strand ja Hotel Kämp.

Radisson Blu Plaza Hotel Helsingin Rautatientorilla avautui uudistuneena loppuvuonna 2012. Uudistus tähtäsi modernin, yksilöllisen matkailijan odotusten ylittämiseen. Hotellin tilat ja palvelukonseptit uudistuivat täysin. Uudistuksen lähtökohtana olivat alan globaalit megatrendit kuten yksilöllisyys, nopeasti kehittyvä teknologia, kestävä kehitys ja hyvinvointiin panostaminen.

”Uudistumisen tila on meillä pysyvä – Plaza, ravintola Kitzens, aulabaari HUB sekä Bar 7 Blings kehittyvät jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden mukaisesti”, Inari Lehtinen kertoo.

Radisson Blu Plaza Hotel

Vuonna 2012 täysin uudistunut Radisson Blu Plaza Hotel on Made by You, eli sellainen hotelli- ja ravintolaelämys kuin asiakas itse haluaa. Tilat, ravintolat ja jatkuvasti uudistuvat palvelut on suunniteltu siten, että ne vastaavat aina asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Plazan 302 huoneessa moderni muotoilu ja viimeisin teknologia yhdistyvät rakennuksen historiallisiin puitteisiin. Plaza sijaitsee Helsingin Rautatientorilla, jossa kaikki kaupungin nähtävyydet, kulttuurielämykset ja ostosmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla.

Hotellin kotisivut: Radisson Blu Plaza