Hotelli Scandic Paasi Helsingin Siltasaaressa tarjoaa modernin majoituksen.
Hotelli Scandic Paasi Helsingin Siltasaaressa tarjoaa modernin majoituksen.

jamie-oliver-scandic-hotel-tampereTripAdvisorin Certificate of Excellence –palkinnot kolahtivat hotelleille, jotka ovat saaneet asiakkailtaan erinomaiset arvostelut. Palkituista hotelleista kymmenen sijaitsee Suomessa ja niistä kolme Helsingissä

Scandic Marski Hotel

Scandic Paasi

Scandic Simonkentta Helsinki

– Olemme hyvin ylpeitä saavutuksestamme, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme mieliinpainuvia elämyksiä. Palkinto osoittaa konkreettisesti, että ahkerointimme on tuottanut tulosta – olemme saaneet erittäin myönteistä huomiota maailman suurimmalla matkailusivustolla, toteaa Scandicin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Puukko.

Certificate of Excellence -palkinto myönnetään hotellille, jonka kokonaisarvosana on puolen vuoden ajan ollut vähintään neljä, kun paras mahdollinen arvosana on viisi. Lisäksi hotellin on saatava tietty vähimmäismäärä arvosteluja vuoden aikana. Palkinnon voi saada vain hotelli, joka saa vierailtaan jatkuvasti hyviä arvosteluja.

– Olemme todella iloisia Scandicin menestyksestä ja palkinnoista. Scandic-hotellit ovat malliesimerkki palvelusta, joka luo erinomaisen asiakaskokemuksen, sanoo TripAdvisorin markkinointijohtaja Alison Copus. Palkinto on erityisen ansaittu, koska hyvä palaute on tullut kaikkein tärkeimmältä taholta eli asiakkailta, Copus kertoo.

Kuusi Scandic-hotellia sai myös Travellers’ Choice ‑palkinnon. Tämä palkinto jaetaan kahdeksassa eri luokassa, joita ovat muun muassa alueen 25 parasta hotellia, koko maailman 25 parasta hotellia, paras palvelu ja trendikkäin hotelli.

Tutkimusten mukaan matkailijat pitävät tuttujen suosituksia luotettavimpana kriteerinä hotellin valinnassa. Nyt pisteet ja arvostelut ovat nähtävillä myös Scandicin nettisivuilla, mikä tuo lisää avoimuutta hotellin valintaan ja varaamiseen. Matkailijat voivat siten valita Scandic-hotellin muiden hotellivieraiden suositusten perusteella.

scandic-paasi-hotelli-helsinki-siltasaariPersoonallinen Scandic Hotel Paasi sijaitsee Helsingin suurimmassa kokousravintolakorttelissa

Lue lisää: Jamie Oliver maustaa Scandicin kokoukset