jamie-oliver-scandic-hotel-tamperePohjoismaiden johtava hotelliketju Scandic jatkaa kumppanuuttaan maailmankuulun kokin Jamie Oliverin kanssa. Tänä syksynä nähdään kahdeksan herkullisen keiton kavalkadi, joka on suunniteltu erityisesti Scandicin kokousvieraita ajatellen – salaisena ainesosana tietenkin ripaus Jamien reseptitaikaa.

Scandicille ruoka on tärkeä osa kokouspalveluja. Uusien keittojen seurana on kahdeksan eri lisuketta, jotka on suunniteltu syyssesonkiin sopiviksi.

”Syksyn keitoista löytyy lämpimiä ja voimakkaita makuja, kotimaisia juureksia ja sieniä. Omat suosikkini ovat klassinen italialainen pappa al pomodoro -tomaattikeitto, jonka perustana on hyvä ja voimakas lihaliemi sekä juustolla maustettu kukkakaalikeitto, joka on yksinkertainen ja helppo valmistaa myös kotona”, kertoo Jari Ervasti, Suomen Area Chef.

Jamie Oliverin ja Scandicin yhteistyö käynnistyi vuonna 2009, mikä on osa Scandicin vahvaa panostusta ruokaan ja juomaan. Yhteistyön ansiosta Scandicin vieraat ovat voineet nauttia erityisesti heille räätälöidyistä korkeatasoisista ruokalajeista, joissa hyödynnetään kauden tuotteita.

”Jamie Oliver on yksi maailman rakastetuimmista kokeista ja yhteistyömme on auttanut meitä esittelemään ruokavalikoimaamme laajemmalle yleisölle”, sanoo Ville Ikonen, Director F&B Suomi.

Jamie Oliverin ja Scandicin keittiömestareiden kehittämät keitot ovat:

Keltainen daal-keitto – herneitä ja garam masala -maustetta
Kukkakaali-juustokeitto – emmentaljuustolla maustettu kukkakaalikeitto
Gazpacho – kylmänä tarjoiltava tomaattinen klassikko
Kurpitsakormakeitto – Pohjois-Intian makuja, mukana kardemummaa, kanelia ja inkivääriä
Meksikolainen mustapapu-chilikeitto – lämmittävä papukeitto paahdetulla kuminalla
Italialainen borottipapu-pastakeitto – klassinen italialainen maalaiskeitto
Punajuuri-omena-juurisellerikeitto kauden omenoista
Pappa al pomodoro – perinteinen Toscanan alueen klassikkokeitto

 

scandic-paasi-hotelli-helsinki-siltasaariPersoonallinen Scandic Hotel Paasi sijaitsee Helsingin suurimmassa kokousravintolakorttelissa

Paasitornin välittömässä yhteydessä sijaitseva uusi 170 hotellihuoneen Scandic Paasi avasi ovensa 14.8.2012.

Scandic Paasi on hotelli, jolla on vahva alueen historiaan ja persoonallisuuksiin pohjaava tarina sekä poikkeuksellisen monipuolinen huonevalikoima. Ilmeikkäät huoneet sijoittuvat kolmeen toisiinsa yhteydessä olevaan rakennukseen henkien 1920-, 1950- ja 2010-lukujen tunnelmaa. Scandic Paasi palvelee yksilöllisesti niin kokous- ja kongressivieraita, liikematkustajia kuin vapaa-ajan matkaajiakin.