MAINOS
HELSINGIN KESÄRAVINTOLAT: Lämmin auringonpaiste ja raikkaat merituulet saavat yrtit kukoistamaan Ravintola NJK:n puutarhassa.
Ravintola Savoy on tehnyt esimerkillisen teon oluen esiintuomiseksi ja laajensi juomavalikoimaansa lanseeraamalla Suomessa pantuun ainutlaatuisen hunajabockin.
Bryggeri Helsingin keittiömestari Ali Suviala on loihtinut Tall Ships´ Races -kilpailutapahtumaviikon ajaksi merihenkisen Sails Ahoy! -menun.
Helsingin Rautatientori on jälleen se elämyksellinen polttopiste, jossa aamupalastellaan, lounastellaan, illastellaan ja kilistellään kuplivalla 50 metrin korkeudessa.. Dinner in the Sky nostaa herkuttelijat näköalaravintolaan Matti Jämsenin, Kira Weckmanin ja Silvia Baracchin hemmoteltaviksi.
Pelkästään nautittavat lähiraaka-aineet eivä enää riitä lähruoasta ammentavassa Ravintola Nokassa. Ravintolan henkilökunnan uudet, lystikkäät työasut ovat TAUKO Designin käsialaa. Uudet työasut on valmistettu seinän takana ravintolan naapurissa sijaitsevassa studiossa.
Meripaviljongin à la carte -ruokalista kutsuu erityisesti kalan ja äyriäisten ystävät herkuttelemaan. Modernista ja valoisasta Meripaviljongista avautuu ainutlaatuiset vuodenaikojen mukaan vaihtuvat panoraamanäkymät Eläintarhanlahdelle.