MAINOS
Koti Juhlaravintolat Helsinki

Juhlaravintolat Helsinki

Royal Ravintolat luo Nokka-ravintolan ympärille ravintolaryhmän. Keittiöpäällikkö Ari Ruohon ja vuoden ravintolapäällikkönä keväällä palkitun Terhi Vitikan luotsaaman Nokka-ryhmän tehtävä...
Helsingin uutuusravintola Välimäki ammentaa syysmenussaan sesongin aarteita. Kuten kaikissa fine dining -ravintoloissa, täälläkin on syytä antautua keittiömestarin osaaviin käsiin.
Helsinkiläinen käsityötislaamo The Helsinki Distilling Company on rakentanut Sörnäisten panimon yli 160 vuotta vanhaan holvirakenteiseen jääkellariin maailmanluokan viskien kypsytyskellarin...
Ravut saapuivat jälleen Helsingin ravintoloiden pöytiin. Royal Ravintoloiden rapukesä on tänä vuonna entistäkin vahvempi, kun Ravintola Särkänlinna ja HSS Boathouse täydentävät monipuolista ravintolatarjontaa. Rapuja syödään nyt rennoissa ja mutkattomissa tunnelmissa, mutta myös klassisten rapujuhlien arvostajille on omat vaihtoehtonsa.
Pien- ja lähituottajia suosiva Nokka kokkaa suomalaista - ja tänä vuonna Neljä Vuodenaikaa: talvella Nokka on liekeissä, keväällä villinä, kesällä mullassa ja syksyllä metsässä. Talvisella 4 ruokalajin menulla liekit lämmittävät niin kuningasrapua, hirveä kuin lakkojakin.
Tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot jaettiin kymmenessä sarjassa Evento Awards -kilpailussa. Ravintola-sarjan voittajaksi etsittiin ravintolaa, joka tarjoaa onnistuneet puitteet kokouksille ja juhlille: illallisille, aamiaistilaisuuksille tai vaikkapa bisneslounaille. Olo vei voiton!