MAINOS
Pien- ja lähituottajia suosiva Nokka kokkaa suomalaista - ja tänä vuonna Neljä Vuodenaikaa: talvella Nokka on liekeissä, keväällä villinä, kesällä mullassa ja syksyllä metsässä. Talvisella 4 ruokalajin menulla liekit lämmittävät niin kuningasrapua, hirveä kuin lakkojakin.
Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Kristian Vuojärvi alkaa luotsata Kokkikoulu Espaa tammikuussa 2018. Uudistuksiin kuuluu konseptin fine dining -elämysten saattaminen uudelle...
Merellinen Helsinki avautuu uudella tavalla Siltasaaren rantaan Eläintarhanlahdelle ponttoonien päälle avatussa kelluvassa ravintolassa. Kupari hohtaa uutuuttaan ja kevätaurinko loistaa kirkkaana...
Pikkujoulut omassa kabinetissa tuo juhlakaudelle omaa juhlantuntuaan. Töölön Kuukuusta löytyy kaksi juhlahuonetta. Pienempi kabinetti täyttyy 10 henkilöstä ja suurempi soveltuu...
Tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot jaettiin kymmenessä sarjassa Evento Awards -kilpailussa. Ravintola-sarjan voittajaksi etsittiin ravintolaa, joka tarjoaa onnistuneet puitteet kokouksille ja juhlille: illallisille, aamiaistilaisuuksille tai vaikkapa bisneslounaille. Olo vei voiton!
2021 Helsingin Kasarmikadulle avautunut Gillet Bar & Bistro on lunastanut paikkansa yhtenä kantakaupungin suosituista pienten ja isojen juhlahetkien paikoista,...