MAINOS
Pikkujoulut omassa kabinetissa tuo juhlakaudelle omaa juhlantuntuaan. Töölön Kuukuusta löytyy kaksi juhlahuonetta. Pienempi kabinetti täyttyy 10 henkilöstä ja suurempi soveltuu...
Kuvat: Julius Koivistoinen & Marja Milistver, Aarrekuva Ravintola Pääposti, Kuva: Fazer.fi Ravintola Pääposti Helsingissä on kokous- ja juhlapaikka,  jossa asiakas on...
Helsinkiläinen käsityötislaamo The Helsinki Distilling Company on rakentanut Sörnäisten panimon yli 160 vuotta vanhaan holvirakenteiseen jääkellariin maailmanluokan viskien kypsytyskellarin...
Hiljattain uudistuneen Hotelli Seurahuoneen, Brasserie Le Havren menu on Henri’x-ravintolasta ja La Petite Maison’sta tunnetun Henrik Poulsenin sekä keittiöpäällikkö...
Pien- ja lähituottajia suosiva Nokka kokkaa suomalaista - ja tänä vuonna Neljä Vuodenaikaa: talvella Nokka on liekeissä, keväällä villinä, kesällä mullassa ja syksyllä metsässä. Talvisella 4 ruokalajin menulla liekit lämmittävät niin kuningasrapua, hirveä kuin lakkojakin.
Royal Ravintolat luo Nokka-ravintolan ympärille ravintolaryhmän. Keittiöpäällikkö Ari Ruohon ja vuoden ravintolapäällikkönä keväällä palkitun Terhi Vitikan luotsaaman Nokka-ryhmän tehtävä...