pop up hekas karkkainen kohokohdatlos-pollos-sunnuntai-sali-kohokohdat

Los Pollos kutsuu keittiötähtiä luokseen kokkaamaan. Joka sunnnuntai ravintolaan saapuu vieraileva kokki, joka valmistaa suunnittelemansa menun Los Pollosin keittiössä. 23.10. syksyn kolmantena vierailijana nähdään keittiömestari Heikki Kärkkäinen, joka on suunnitellut herkuteltavaksi streetfood-menun.

pollos-raaka-aineitaHeikki Kärkkänen (kuvassa vasemmalla), nähtiin streetfood pop up -toimissa viimeksi mm. Mikko Muinosen (oik.) kanssa.

Päivän teema rakennetaan musiikkia ja juomatarjontaa myöten valmistettavan ruoan perusteella. Ruoan hinta on tällä kertaa 22€.

Ovet aukeavat klo 15 ja ruokailu alkaa n. klo 16. Tiedossa on aina rennot yksityishippalot, koska ravintola on avoinna vain tämän tilaisuuden asiakkaille. Pöydät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue myös: Los Pollos sai siivet, kokkivierailusunnuntait ja torstaitapastelua erikoishintaan

 

Heikki Kärkkäisen streetfoodmenu

Chicken flat bread

kanaa kahdella tapaa: grillattua kanaa ja friteerattua kanaa, paahdettua punasipulia, fritti bataattia, marinoituja tomaatteja, rucolaa ja pinaattia, maustekastiketta ja aiolia

Side

grillattua salaattia ja omenavineä, ranskalaisia ja kaalisalaattia

Jälkkäri

Munkki mun mieleen: mustaherukkatäyte, suklaata ja mansikkaa

Tapahtuma


Los Pollosin sunnuntaivieraat

Päivä: su 23.10.2016
Aika: 15:00 – 21:00
Hintaluokka: 22
Tapahtuman kotisivut: http://pollos.fi/

Tapahtumapaikka


Los Pollos
Hatanpään valtatie 1
Tampere
Koskikeskuksen Otavalan tunneli