Los Pollos kutsuu keittiötähtiä luokseen kokkaamaan. Joka sunnnuntai ravintolaan saapuu vieraileva kokki, joka valmistaa suunnittelemansa menun Los Pollosin keittiössä. 23.10. syksyn kolmantena vierailijana nähdään keittiömestari Heikki Kärkkäinen, joka on suunnitellut herkuteltavaksi streetfood-menun.
Heikki Kärkkänen (kuvassa vasemmalla), nähtiin streetfood pop up -toimissa viimeksi mm. Mikko Muinosen (oik.) kanssa.
Päivän teema rakennetaan musiikkia ja juomatarjontaa myöten valmistettavan ruoan perusteella. Ruoan hinta on tällä kertaa 22€.
Ovet aukeavat klo 15 ja ruokailu alkaa n. klo 16. Tiedossa on aina rennot yksityishippalot, koska ravintola on avoinna vain tämän tilaisuuden asiakkaille. Pöydät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Lue myös: Los Pollos sai siivet, kokkivierailusunnuntait ja torstaitapastelua erikoishintaan
Heikki Kärkkäisen streetfoodmenu
Chicken flat bread
kanaa kahdella tapaa: grillattua kanaa ja friteerattua kanaa, paahdettua punasipulia, fritti bataattia, marinoituja tomaatteja, rucolaa ja pinaattia, maustekastiketta ja aiolia
Side
grillattua salaattia ja omenavineä, ranskalaisia ja kaalisalaattia
Jälkkäri
Munkki mun mieleen: mustaherukkatäyte, suklaata ja mansikkaa
Tapahtuma
Los Pollosin sunnuntaivieraat
Päivä: su 23.10.2016
Aika: 15:00 – 21:00
Hintaluokka: 22
Tapahtuman kotisivut: http://pollos.fi/
Tapahtumapaikka
Los Pollos
Hatanpään valtatie 1
Tampere
Koskikeskuksen Otavalan tunneli