oluthuoneen-synttarit

oluthuoneen-synttarit2Olut saa mahdottoman mukavalle tuulelle yhdessä hyvän seuran kanssa. Oluthuoneella kanta-asiakkaat ovatkin viihtyneetkin jo kaksikymmentä vuotta. 20-vuotislahjaksi Olkkari sai uuden oman oluen, Oluthuone Special Bitterin.

Mikäs brittihenkiseen pubiin paremmin soveltuu kuin brittityylinen olut, jossa on ESB:n kaikuja.

Plevnaiso-3495 marika sam– Täältä on oikeasti puuttunut sellainen kunnon brittibitteri. Tästä oluesta ei löydy mitään trooppisia hedelmiä tai sitrusta. Sen sijaan tuopista löytyy brittioluita yhdistäviä ominaisuuksia, kuten pähkinäisyyttä ja sopiva runko. Kuparinpunaisessa ja maltaisessa oluessa käytetään vain englantilaista humalaa, kuvailee Koskipanimon panimomestari Sam Viitaniemi.

osbSynttäreillä panimomestari lupasi rehvakkaasti kanta-asiakkailleen, ettei olut lopu kesken.

– Jos loppuu, menen vaikka tänään tekemään sitä lisää!

Plevnassa toimivan Koskipanimon palkittujen klassikko-oluiden lisäksi Oluthuoneen tavaramerkiksi ovat vakiintuneet talon omat oluet, joita saa vain pubin omista hanoista. Tunnetuin niistä on aikanaan 10-vuotisjuhlien kunniaksi uudelleen julkaistu Kippari-olut, joka on vakiintunut kiinteäksi osaksi ravintolan hanakalustoa.

Yhtä varmasti kuin syksy saapuu, tulee Oluthuoneen hanoihin iltojen pimentyessä myös Mörkö. Se edustaa hyvin Koskipanimon kausioluita, jotka säilyttävät mielenkiinnon niin asiakkailla kuin myös panimomestarilla. Myös Mörkö oli alkujaan synttäreiden aikaan julkaistu täysosuma halloween-juhlinnan alla.

Ravintolapäällikkönä toimiva Heidi Piirainen on tyytyväinen siitä, että olutravintolaan tullaan entistä enemmän maistelemaan erilaisia oluita. Etenkin viimeisessä kymmenessä vuodessa muutos on ollut vahvasti parempaan suuntaan. Erityisesti nuoret asiakkaat ovat löytäneet oluen monimuotoioset maut.

oluthuoneen-tytotKuka vielä sanoo, että ravintola-alalla henkilöstö on vaihtuvaa? Hyvin ovat tytöt viihtyneet, sillä neljä Oluthuoneen vakityöntekijöistä on palvellut asiakkaitaan reilusti yli kymmenen vuotta. Olkkarin ”uudeksi tytöksi” tituleerattu Helikin on ehtinyt olla remmissä jo 6 vuotta. Kaikki ovat kanta-asiakkaille tuttuja: Ritva (16), Heidi (14), Krista (13), Jaana (12), Heli (6).

Työntekijöitään kiitellyt ja palkinnut ravintoloitsija Marika Tähtinen-Hakala on myös tyytyväinen kehitykseen.

– Ollaan pyritty tekemään tästä teille asiakkaille mahdollisimman helppo olutravintola, johon on kiva tulla maistelemaan erilaisia oluita. Ja tässä vuosien saatossa olemme tuoneet näitä omia oluita entistä enemmän tarjolle. On ollut osi hieno seurata sitä, että aina vaan enemmän asiakkaita kiinnostaa oman panimon oluet ja asiakkaat arvostavat asiaa.

Oluthuone sai 20-vuotislahjaksi uuden oman oluen, Oluthuone special bitterin. OSB on kuparinpunainen ja pehmeä brittityylinen bitter ale. 0,25L 4,00 € / 0,33L 6,20 € / 0,5L 7,50 €

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY