Kerholta alkava panimovierailu yhdistyy olutmenuun UkkoMetsolla. Kuvassa panimomestari Tuomas Pere. Kuvaaja Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
UkkoMetson, Kerhon ja Pyynikin Käsityöläispanimon yhteistyössä kehittelemä oluttapahtuma tutustuttaa paikallispanimon oluentekijöihin ja heidän kuohuviin herkkuihin.
Päivä panimolla on toistuva ja säännöllinen panimovierailu, joka alkaa kokoontumisella ravintola Kerhossa Satamakadulla. Joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona olutravintolasta startataan Panimolle klo 17.30.
Itse panimokierros Pyynikin Käsityöläispanimolla tapahtuu klo 18-19.
Päivä panimolla huipentuu UkkoMetsossa klo 19.30, jolloin nautiskellaan kolmen ruokalajin olutmenu.
Panimokierroksen hinta on kuljetuksineen, ruokailuineen ja juomineen yhteensä 50€ henkilöltä. Oluttapahtuma soveltuu niin yrityksille kuin pienemmillekin kaveriporukoille.
Menu sisältää ruokajuomana yhden Pyynikin Käsityöläispanimon tuotteen tai
alkoholittoman vaihtoehdon.
Tapahtumatiedot
Hintaluokka: Panimokieros ja ruokailu yhtensä 50e/hlö
Aika: joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko
Ilmoitautuminen: viimeistään 2 arkipäivää aiemmin, puh.03225752/info@ukometso.com
Panimokierros tilauksesta: ryhmille panimokierros voidaan järjestää myös sovittuna aikana.
Menu
MENU
ALKUUN:
Talon mäskileipää, chorizo-makkaraa ja savujuustoaPÄÄRUOKANA:
Hämäläistä häränrintaa
Pitkään haudutettua ylikypsää häränrintaa, sinappikaalia, lohkoperunoita sekä makeaa
olutkastiketta
TAI
UkkoMetson pannu
Porsaanleike, valkosipuli-yrtti makkara, kermaista perunaa, sinappikaalia, paistettu
kananmuna sekä suolakurkkuaMenu sisältää ruokajuomana yhden Pyynikin Käsityöläispanimon tuotteen tai
alkoholittoman vaihtoehdon (alkoholiton olut/limsa/kivennäisvesi)
Kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy