Deli 1909 & Wine Bar on laadukas viinibaari, mutta jälleen myös kesän hauskin paikka Tampereen keskustassa, sillä tunnelmallisella sisäpihaterassilla jatkuu tuttuun tapaan säännöllinen Tommi Mujusen vetämä ulkoilma stand up -klubi.

Delin suojaisan terassin lavalla nähdään joukko koomikoita testaamassa uusimpia ideoitaan. Illoissa nähdään monipuolisesti jo vuosia stand upia tehneitä komiikan ammattilaisia, sekä myös tuoreempia kasvoja.

Pietari Vihulan stand up -keikat Tampereella

Keskiviikkona 31.5. ensimmäisenä vieraina lavalla nähtiin stand up -koomikot Roosa Maskonen, Pietari Vihula, Ida Grönlund, Mikael Jyvälä, Miksu Pellikka ja Antti Haapala.

Delin sisäpihalla löytyy myös monimuotoista ohjelmaa stand up -esityksistä live-esiintymisiin.

Esityksistä pääsee nauttimaan mukavasti kesäisessä säässä, kylmän juoman kanssa terassilla istuen. Tai sitten kylmässä säässä kesäisen juoman kanssa. Mutta! Vaikka luvassa olisi huonompaakin keliä, kannattaa paikalle silti suunnata. Terassilla on mahdollisuus kattaa 70 paikkaa sateelta suojaan.

– Olemme saaneet uuden entistä laajemman terassiluvan. Fiestoista tuttu koko sisäpiha-alue on nyt käytössämme koko kesän, kertoo ravintoloitsija Sami Lappalainen tyytyväisenä.

Suojaisa sisäpihan Viiniterassi on omiaan oman rauhan letkeää terassimenoa kaipaaville, sillä pöytiä saa siirrellä mielihalujensa mukaan.

– Tänne uskaltaa tulla hieman rauhallisempaa ja väljempää menoakin kaipaava. Tuoli- ja pöytäryhmiä saa siirrellä alueella oman mielensä mukaan niin kauas tai lähelle muista asiakkaista kuin haluaa, Lappalainen jatkaa.

Viinin kyljessä maistuu luonnollisesti pieni syötävä niin juustojen, leikkeleiden kuin erilaisten kasvishyvyyksien ja oliivien muodossa. Tarjolla onkin sekä juusto-, leikkele-, kasvis- ja kaikki edellä mainitut miksaava Deli-lauta juomien kanssa naposteltaviksi.

– Meillä on pikkupurtavaa eurooppalaiseen tapaan. Se maistuu ainutlaatuisessa sisäpihan Viiniterassi-ympäristössä niin aidolta ja rehelliseltä kuin olla voi, toteaa Lappalainen.

Ruokaisien makujen ohella juomatarjontakin on luonnollisesti laadukasta ja myös tapahtumapaikka uniikki, viihtyisä keskustakorttelin sisäpiha Puutarhakadulla, legendaarisen Laternan takana. Sisäpihaterassi sopii mainiosti myös yksityistilaisuuksien pitopaikaksi.

Tapahtuma > Keikat > Stand up


Delin Stand Up Terassi

Keskiviikkoisin:

31.5. tapahtuma mennyt
14.6.
28.6.
12.7.
26.7.

 Esitykset alkavat klo 19:00.

Ennakkoliput 11,50Tiketistä / Lipunmyynti ovelta 13 € klo 18

Muutokset mahdollisia

Tapahtumapaikka


Deli 1909 & Wine Bar

Deli 1909 & Wine Bar
 Puutarhakatu 11
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Lue lisää tapahtumapaikasta: Deli 1909 & Wine Bar