MAINOS
Wistub Alsace lähtee laineille! Keskiviikkona 16.7. ranskalaisravintolan keittiömestari Guy Peled ja ravintolapäällikkö Hanna Oja luovat Gastropaatti M/S Meretellä 2 ruokalajin merellisen menun.
Tiiliholvin sisäpihalla tapahtuu taas uutta! Nyt sinne on syntynyt rento kesäravintola, jonka keittiössä kokataan suveen sopivia annoksia. Tilaukset tehdään...
Panimoravintola Plevna on tänä vuonna ensimmäistä kertaa juhannuksena avoinna, ja panimotuotteiden lisäksi kaikkia annoksia voi noutaa myös take awayna....
KOTISIVUT     RAVINTOLAESITTELY Tapasbaari Inezin terassi on raikas ja lokoisa.Puiston laidalta avautuu vehreä näkymä Hotelli Tammerin ja Koskipuiston suuntaan. Inez hemmottelee asiakkaitaan tänä...
Olutravintola Ville & Vilja pitää maltaista majaansa vanhassa kemikaalitehtaassa. Nykyään tiloissa tapahtuu vain luonnollisia kemiallisia reaktioita moninaisten juomien ja itse...
Takomon terassilla hehkuu kesäauringon lisäksi keskiviikosta lauantaihin myös grilli. Keittiömestari Jani Salmelan mehevän tirisevät grilliantimet olivat niin suosittuja viime...
Player's Boat on letkeä yhdistelmä ravintolalaivaa ja -lauttaa. Ratinan suvannossa kellutteleva kesäpaikka palvelee moninaisin juomin ja myös purtavin. Iltoja rytmittävät vaihtuvat DJ:t.
Tiiliholvin sisäpiha sai viime kesänä komean kaksiosaisen patioterassin ja tänä kesänä paljastuu vielä paljon kaikkea uutta. Tällä viikolla starttasi...
Ravintola Heinätori on talvisissa tunnelmissa. Pakkasten keskelle lämpöä tuovat pikkuisilla valurautapannuilla paistuvat aurinkoiset blinit. Heinätorilta saa jälleen erikoisherkkuna blinejä. Täytteinä ovat ehta muikunmäti, smetana ja hakattu punasipuli. Ja voisula, tietenkin.
Kansainvälistä piknik-päivää vietetään maanantaina Sorsapuistossa. Rennon yhdessäolon ja ulkona syömisen kunniaksi Ravintola Tuhto kampanjoi rohkeasti puistokulttuurin kehittämiseksi Tampereella ja tarjoaa ilmaiset...
Sisko ja sen Veli pubi sai käyttöönsä terassilaajennuksen. Uutta on myös Komisario Palmu -olut, Viinipimujen uutuus ja paljon muuta....
Ravintola Heinätorilla kokataan keskiviikkoisin kunnon läskisoosia. Jopa Kauppalehden toimittaja kehui sitä ylitsevuotavaisesti arvostelussaan.