Sisko ja sen Veli pubi sai käyttöönsä terassilaajennuksen. Uutta on myös Komisario Palmu -olut, Viinipimujen uutuus ja paljon muuta. Näistä asioista puhkuu intoa myös pubi-isäntä Pekka Wulli, joka on pitkän tauon jälkeen päässyt taas operoimaan hanojensa taakse.

Uusia oluita on saapunut pubiin viime aikoina läjäpäin, mutta pubitiimin tositoimiin päästyä on uutuuksia tulossa kesän mittaan paljon.

– Vaaleat ja kevyemmät oluet ovat syrjäyttämässä talven valikoimia. Tiskiltä löytyy ämpäri, jossa lajinsa viimeiset edustajat ovat edullisemmin tarjolla, vinkkaa Wulli. Kotimaisten erikoisuuksien lisäksi eri oluttyyppejä löytyy valikoimista ja mm. saksalaisia oluita on pullotuotteina mukavasti. Tällä hetkellä hanasta löytyy myös yksi belgiolut.

Sisko ja sen Veli -pubin hanojen taakse palannut Pubi-isäntä Pekka Wulli operoi olutvalikoiman ohella myös erilaisten juomasekoitusten saralla.

Komisario Palmu -olutta vain pieni kertaerä

Tampereen Komediateatterin 30-vuotisjuhlaolut toteutettiin yhdessä Brewcatsien sekä porilaisen Moose On The Loose Brewingin kanssa. Vain ja ainoastaan Sisko ja sen Veli laskee komisarion olutta hanasta.

Moderni golden ale -olut sitruksisine humalointeineen on täyttänyt odotukset.

– Perjantaina julkistettu olut on saanut hyvän vastaanoton ja ensimmäinen tankki alkaa olla jo tyhjä.

Brewcatsin kanssa yhteistyössä tehty Pinch on toinen pubin omatuotanto-olut ja sitä on myös saatavilla hanasta tällä hetkellä. Muitakin Brewcatsin oluita löytyy olutkaapista.

– Myös herra itse, Palmua esittävä Aimo Räsänen, on käynyt pikaisesti ja salamyhkäisesti ”kaulukset pystyssä” noutamassa pari pulloa kotiin maisteluun, paljastaa Wulli.

Juomien ulosmyynti jatkuukin niin sanotusti nykynormaaliin tapaan ja oluet voi kätevästi ennakkotilata pubin verkkotilauksen kautta mukaansa noudettavaksi.

Olutlistaan voi tutustua Fb-sivuilla osoitteessa:

https://www.facebook.com/siskojasenvelipubi/app/113645212312588/

Verkkotilauksen voi tehdä osoitteessa:

https://www.siskojasenveli.fi/kauppa/

 

Vappu alkaa Sisko ja sen Veli -pubin gulassikeitolla

[PE 4.11.] Komisario Palmu -tarina Tampereen Komediateatterissa

Sisko ja sen Veli, teatteri ja sen pubi – Kulttuurikapakassa on olutta ja ohjelmaa