Panimoravintola Plevna on tänä vuonna ensimmäistä kertaa juhannuksena avoinna, ja panimotuotteiden lisäksi kaikkia annoksia voi noutaa myös take awayna. Tänä vuonna juhannusviikolla tulee myyntiin myös Finlaysonin 200-vuotisjuhlien kunniaksi kaksi uutta oluttakin sisältävä Juhlakuusikko.

JUHANNUSJUOMAT KÄTEVÄSTI PLEVNAN OLUTKAUPASTA TAI OLUTHUONEELTA PE 21 ASTI LA 19 ASTI

Juhlakuusikon  uutuuksia ovat Sulzer Höyryolut ja Finlayson 200 v Juhlalager. Muut kuusikon juomat ovat Severin, Siperia, Savuolut James ja Tähti III.

VINKKI! Tiesitkö, että panimolta saa lainaksi myös käytännölliset hanalaitteet, joihin voi liittää olut,- siideri- ja simatankit. Hanoja ja tankkejakin on rajoitettu määrä ja niitä voi kysellä sähköpostitse suoraan panimolta:
panimo@plevna.fi
Mikäli juhlit juhannusta ystävien mökillä, kannattaa viedä mukanaan hyvät tuliaiset. Plevnan 24 boxin saa vielä juhannuksenakin – 20 % alennuksella.

 

Olutnarikka Plevnaan ja Oluthuoneeseen

Nyt, kun oluita voi maistella ravintoloissa sisälläkin, saattaa oluiden mukaan ostaminen herkästi unohtua kotiinlähdön tiimellyksessä. Panimon ravintoloista löytyy nyt Olutnarikka, johon ostokset voi jättää säilytykseen kotiinlähtöön asti.

Juhannusajan aukiolot
Plevna avoinna pe 11-21, la 11-19, su suljettu
Oluthuone avoinna pe 12-21, la 12-19, su suljettu

OLUTHUONEELLA AATTONA OMA ”CITY-GRILLI ”, JOSSA PAISTETAAN MAKKAROITA KLO 16-19 YHDEN EURON HINTAAN

Oluthuoneen terassi, Tampere