Undocumented Love

  Undocumented Love
  pe 13.3.
  19:00
  Kansallisteatteri | Läntinen teatterikuja 1, Helsinki | iCal

  Dokumenttiteatteriesitys Undocumented Love tuo Kansallisteatterin Omapohjan näyttämölle rakkautensa vuoksi maastaan paenneen henkilön ja hänen tulkkinsa, isännän ja orjan sekä turvapaikanhakijan, joka saa Helsingissä perheenjäsenensä kuolinuutisen Bagdadista. Kaikki esityksen henkilöt ovat välitilassa ja joutuvat taistelemaan oikeudestaan olla olemassa. Voiko ihminen oikeasti asettua toisen ihmisen asemaan?

  Esityksessä pakolaistaustaisten ihmisten ja heidän auttajiensa tarinoita kerrotaan puheen, fyysisen teatterin ja klovnerian keinoin. Esityksen käsikirjoitusta varten on tehty haastatteluja Suomessa, Englannissa, Serbiassa, Turkissa ja Libanonissa. Mukana on useita huippusuositusta Toinen koti -esityksestä (2017) tuttuja tekijöitä sekä Race Horse Companyn perustaja, sirkustaiteilija Kalle Lehto. Syyrialainen tanssija Angela al Debs on kutsuttu hankkeeseen osana Artists at Risk -järjestön turvaresidenssitoimintaa.

  MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

  Kantaesitys Omapohjassa 30.1.2020


  Tapahtuma


  Undocumented Love
  Päivä: pe 13.3.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 35 €

  https://kohokohdat.fi/helsinki/tapahtumapaikat2/kansallisteatteri-2/
  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Kansallisteatteri
  Kansallisteatteri
  Läntinen teatterikuja 1
  Helsinki

  Läntinen teatterikuja 1
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  TAPAHTUMAPAIKAN SEURAAVA TAPAHTUMA

  Hamlet – Maailma on sijoiltaan - to 27.1. - 19:00
  LISÄÄ