SILMIEN TAKANA: DYLAN LEBLANC (US) – COYOTE

  On the Rocks -keikat. Kuvaaja: Juho Rinne
  On the Rocks -keikat. Kuvaaja: Juho Rinne

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  su 29.10. Aika: 17:30
  On the Rocks | Mikonkatu 15, Helsinki | iCal

  Americana-tähti Dylan LeBlanc haastattelussa ja soolokeikalla Silmien Takana -klubilla lokakuussa.

  Bruce Springsteen, Neil Young, Tom Petty, Ryan Adams, Fleet Foxes – jos nämä nimet iskevät, Dylan LeBlanc lienee sinun juttusi. Suvereenisti herkkyyttä ja rock-estetiikkaa yhdistelevä LeBlanc on ottanut joka levyllään askeleen kohti americana-lauluntekijöiden A-luokkaa. Louisianasta ponnistava mies on julkaisemassa lokakuussa viidennen albuminsa, joka kantaa nimeä Coyote. Roots-musiikin supertuottaja Dave Cobbinkin kanssa työskennellyt artisti tulee nyt ensimmäiselle Manner-Suomen minikiertueelleen soolona. Kiertueen pysähdyspaikat ovat On the Rocks Helsingin Silmien Takana -klubi ja Tampereen Telakka.


  Tapahtumat > Keikat


  SILMIEN TAKANA: DYLAN LEBLANC (US) – COYOTE
  su 29.10.
  17:30
  Hintaluokka:
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka

  On the Rocks On the Rocks
  Mikonkatu 15
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi

  On the Rocks on 350 keikkayleisön musiikkibaari ja liveklubi Helsingin ydinkeskustassa, aivan päärautatieaseman vieressä.

  Livemusiikin lisäksi vuonna 2001 aloittaneella rockklubilla on stand up -iltoja, jameja, dj-klubeja yön pikkutunneille asti. Yläkerran Street Bar on viihtyisä hengailupaikka musadiggareille ja kaikille kaupungin janoisille, ilmainen biljardi. Kesä tuo myös trubaduurit ja dj:t klubin terassille.

  Alakerran klubi tarjoaa livemusiikkia vähintään neljänä iltana viikossa: Rocks Club on auki keskiviikosta lauantaihin, ja viikonlopun juhlakansaa liikuttavat livebändien lisäksi myös mainiot dj:t.

  TÄYDENNÄ KEIKKAELÄMYS

  Hotelli lähellä On The Rocksia

  Scandic Grand Central Helsinki
  Scandic Grand Central Helsingin hotellihuoneesta avautuu näkymä Suomen Kansallisteatterille ja Casinolle.

  Scandic Grand Centralin sijainti on teatterilomailijalle optimaalinen. Hotelli on sijainniltaan oivallinen valinta alueen keikkatapahtumiin nähden, sillä sen ulko-ovelta on vain muutama askel On The Rocksin terassille.

  Helsingin Rautatieasemalla Eliel Saarisen suunnittelemassa arvorakennuksessa vanhanajan charmi yhdistyy inspiroivasti nykyaikaan.

  Hotellin lähes 500 ajattoman tyylikästä ilmastoitua huonetta tarjoavat kattavan valikoiman ensiluokkaiseen hotellielämykseen ja rauhaisan lepopaikan kaupungin vilinästä. Näkymät huoneista ovat ainutlaatuiset. Huoneesta riippuen voit ihailla Kansallisteatteria, Ateneumia, asemalaiturin vilinää, hotellin upeaa sisäpihaa tai vehreää Kaisaniemen puistoa.

  Lue lisää: scandichotels.fi

  MAINOS

  On the Rocks KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan


 • Lisää samanlaisia tapahtumia:
  KEIKAT HELSINKIKEIKAT TAMPERE | KEIKAT OULU
  Suunnitteletko kulttuurilomaa? Keikat ja klubit Suomen parhaissa livemusiikkikaupungeissa.