On the Rocks

On the Rocks

On the Rocks on 350 keikkayleisön musiikkibaari ja liveklubi Helsingin ydinkeskustassa, aivan päärautatieaseman vieressä.

Livemusiikin lisäksi vuonna 2001 aloittaneella rockklubilla on stand up -iltoja, jameja, dj-klubeja yön pikkutunneille asti. Yläkerran Street Bar on viihtyisä hengailupaikka musadiggareille ja kaikille kaupungin janoisille, ilmainen biljardi. Kesä tuo myös trubaduurit ja dj:t klubin terassille.

Alakerran klubi tarjoaa livemusiikkia vähintään neljänä iltana viikossa: Rocks Club on auki keskiviikosta lauantaihin, ja viikonlopun juhlakansaa liikuttavat livebändien lisäksi myös mainiot dj:t.

TÄYDENNÄ KEIKKAELÄMYS

Hotelli lähellä On The Rocksia

Scandic Grand Central Helsinki
Scandic Grand Central Helsingin hotellihuoneesta avautuu näkymä Suomen Kansallisteatterille ja Casinolle.

Scandic Grand Centralin sijainti on teatterilomailijalle optimaalinen. Hotelli on sijainniltaan oivallinen valinta alueen keikkatapahtumiin nähden, sillä sen ulko-ovelta on vain muutama askel On The Rocksin terassille.

Helsingin Rautatieasemalla Eliel Saarisen suunnittelemassa arvorakennuksessa vanhanajan charmi yhdistyy inspiroivasti nykyaikaan.

Hotellin lähes 500 ajattoman tyylikästä ilmastoitua huonetta tarjoavat kattavan valikoiman ensiluokkaiseen hotellielämykseen ja rauhaisan lepopaikan kaupungin vilinästä. Näkymät huoneista ovat ainutlaatuiset. Huoneesta riippuen voit ihailla Kansallisteatteria, Ateneumia, asemalaiturin vilinää, hotellin upeaa sisäpihaa tai vehreää Kaisaniemen puistoa.

Lue lisää: scandichotels.fi

MAINOS


KOHOKOHTIA

to 5.10.19:00 SILMIEN TAKANA: PÄKÄ – MENESTYSOn the Rocks
ke 11.10.19:00 ELECTRIC MARY (AUS) – 20 YEAR ANNIVERSARY TOUR, THE MERCURY RIOTS (USA)On the Rocks
su 15.10.19:00 THE RAVEN AGE (UK)On the Rocks
ke 18.10.19:00 ISAK DANIELSON (SE)On the Rocks
to 19.10.19:00 JOSE AHONEN: YLI LUONNOLLISEN -SHOWOn the Rocks
su 29.10.17:30 SILMIEN TAKANA: DYLAN LEBLANC (US) – COYOTEOn the Rocks

TAPAHTUMAPAIKAN KOTISIVUT:
PÖYTÄVARAUS: