Sibis Jazz Ensembles with Terell Stafford

  ke 23.10.
  19:00
  Musiikkitalo | Mannerheimintie 13 A, Helsinki | iCal

  Jazzmusiikin aineryhmä kutsuu joka lukuvuosi yhden maineikkaan kansainvälisen taiteilijan johtamaan kahta jazzmusiikin aineryhmän opiskelijoista koostuvaa ensembleä. Vieraileva taiteilija tuo mukanaan soitettavan ohjelmiston ja soittaa itse kokoonpanojen mukana.

  Nyt vierailijaksi palaa yhdysvaltalaistrumpetisti Terell Stafford, joka vuonna 2014 toimi ensimmäisenä lukuvuosikohtaisena vierailijana käynnistäen vierailujen sarjan. Pianisti McCoy Tyner luonnehtii Staffordia sanoin: ”Suurenmoinen trumpetisti. Yksi aikamme suurista soittajista.”

  Stafford on tuttu paitsi oman kvintenttinsä liiderinä myös maailman arvostetuimman big bandin, The Vanguard Orchestran, riveistä. Stafford on ollut mukana yli 130 albumilla ja palkittu Grammyllä. Stafford toimii myös Temple Universityn jazzosaston johtajana.


  Tapahtuma


  Sibis Jazz Ensembles with Terell Stafford
  Päivä: ke 23.10.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 18 Ticketmaster.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Musiikkitalo
  Musiikkitalo
  Mannerheimintie 13 A
  Helsinki

  Mannerheimintie 13 A
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Etu-Töölö


  Liput Musiikkitalon tapahtumiin

  Lisää Musiikkitalon tapahtumia

  Musiikkitalo on kaikille avoin konserttikeskus ja kohtauspaikka kaupungin sydämessä. Musiikkitalossa järjestetään kauden aikana yli 100 tapahtumaa kuukaudessa: valinnan varaa löytyy klassisesta poppiin.
  LISÄÄ

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan