Saksan Pinot Noir & riista -viikko 25.10.-31.10.2021 Helsingin ravintoloissa

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  Saksan Pinot Noir & riista -viikko 25.10.-31.10.2021 Helsingin ravintoloissa
  ma 25.10. - su 31.10.
  Helsinki, useita tapahtumapaikkoja | Helsinki, Helsinki | iCal

  Saksan Viinitedotus järjestää 25.-31.10.2021 Saksan Pinot Noir & Riista -viiniviikon, jossa on tänä vuonna mukana neljä ravintolaa Helsingistä.

  Helsingissä Pinot Noir -ateriaa viinien kera voi nauttia ihastuttavassa Zinnkellerissä, W30:ssa, Triplan Burger & Winessa sekä Vantaan Deluxe Burgerissa.

  – Pinot Noir, saksaksi Spätburgunder, istuu kuin nakutettu tämän päivän keittiöön ja on oiva kumppani syksyn upeille riista-aterioille, vinkkaa Saksan Viinitiedotus.

  Spätburgunder on yhtä kuin Saksan Pinot Noir

  Laadukkaiden ja eleganttien punaviinien tuottajamaihin kuuluvassa Saksassa punaviinien osuus koko tuotannosta on nykyisin yli 30 % ja Pinot Noir on punaisista rypäleistä suostuin. Se on kolmanneksi suurin rypäleen tuottajamaa USA:n ja Ranskan jälkeen.

  Viinitiedotusorganisaatioin mukaan nykyiset makutrendit sekä skandinaavinen keittiö ovat kevyemmälle, elegantille Spätburgunderille otollisia.

  – Enää ei välttämättä haluta vain tuhteja, tanniinisia punaviinejä, vaan modernin ja kevyemmän keittiön kumppaniksi suositaan usein myös kevyempiä viinejä. Esimerkiksi juuri riistalle Spätburgunder on oivallinen, Saksan Viinitiedotuksesta kerrotaan.

  Spätburgunderilla on pitkät perinteet Saksan maaperällä, sillä sitä on viljelty Saksassa jo 800-luvulta lähtien kiitos Kaarle III:n eli Kaarle Paksun.


  Tapahtuma


  Saksan Pinot Noir & riista -viikko 25.10.-31.10.2021 Helsingin ravintoloissa [TAPAHTUMA MENNYT]
  Päivä: ma 25.10. - su 31.10.
  Hintaluokka: Menu


  Tapahtumapaikka


  Helsinki, useita tapahtumapaikkoja
  Helsinki
  Helsinki

  Helsinki
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä


  Helsinki, useita tapahtumapaikkoja KOHOKOHTIA

  Festivaalit

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan
 • Festivaalit ja suurtapahtumat


  RSS