Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana

  su 1.9.
  15:00
  Huvila-teltta | Eläintarhantie 8, Helsinki | iCal

  Sunnuntaina 1.9.2019 klo 15  Huvila-telttaan saapuu genrerajoista piittaamaton rytmimusiikkikollektiivi Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana, joka on ilahduttanut kotimaista musiikkikenttää viimeiset 7 vuotta hurmoksellisilla keikoillaan ja rakastetuilla levyillään.

  Ryhmän fanikunta koostuu kaiken ikäisistä ja bändin vastustamaton svengi tavoittaa yleisöt musiikkimakuun katsomatta. Viimeiset keikkansa tänä vuonna heittävä yhtye nousee Huvilan lavalle parhaimmillaan.

  Juhlaviikoilla koetaan bändin historian viimeinen festarikeikka. Säveltäjä-kapellimestari Valtteri Laurell Pöyhösen vetämä big band ja omaääniset räppärit Paleface, Tommy Lindgren ja Redrama venyttävät jazzin ja hip hopin rajoja pistämättömän positiivisella energiallaan, villitsevillä kappaleillaan ja syväluotaavilla, yhteiskunnallisillakin teemoilla.

  Ricky-Tickin 17-henkinen big band koostuu kotimaisen jazzin huippunimistä, kuten  trumpetisti Jukka Eskola, saksofonisti Linda Frediksson ja basisti Antti Lötjönen ja on vuosien saatossa hioutunut saumattomaksi svengikoneeksi.


  Tapahtuma


  Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana
  Päivä: su 1.9.
  Aika: 15:00
  Hintaluokka: 39 Ticketmaster.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Huvila-teltta
  Eläintarhantie 8
  Helsinki

  Eläintarhantie 8
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä


  Festivaalikesänä 2016 Huvilan makuelämykset loihtii sesongin makuihin panostava Juuri Tapahtumat. Virittäydy Juhlaviikkotunnelmaan ja nauti Juuren soul-henkinen päivän menu tai pienempi eväs osana konsertti-iltaa.

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan