Ismo Leikola – Ei mitään vakavaa

  124
  Ismo Leikolan stand up show Helsingissä
  Ismo Leikolan stand up show Helsingissä

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  la 13.11.
  Finlandia-talo | Mannerheimintie 13e, Helsinki | iCal

  Nyt koteloitumisvaiheen jälkeen stand-up-lavoille lennähtää ei ainoastaan täysin uusi show, vaan suorastaan uusi ihminen, uudestisyntynyt stand up -koomikko Ismo Leikola, joka on saanut 20 sekunnin mittaisen kasteen käsienpesualtaassa.

  Pidemmän keikkatauon aikana Ismo sukelsi pohdinnoissaan yhä syvemmälle ja löysi ennennäkemättömiä vastauksia – myös siihen iänikuiseen kysymykseen: Mille saa nauraa. Ei mitään vakavaa on show jossa todella koetellaan rajoja. Tai oikeammin mennään niistä läpi että heilahtaa. Sellaisella nauravalla muurinmurtajalla.

  Sitten virallinen ohjeistus. Nykytilanteesta johtuen tilaisuuksissa edellytetään kaikilta yleisön jäseniltä sitä, että he käyttävät maskia tai visiiriä tai jotain semmosta. Umpinainen moottoripyöräkypärä käy myös tai kuupuku. Tai ilmastointiteippi joka peittää sekä suun että nenän. Jos joku on kiinnostunut mussuttamaan, länkättämään tai urputtamaan tästä, huomautamme että myös mussutus on suoritettava maski naamalla.

  Todella halutaan, että kiertue voidaan toteuttaa ja toivotaan että kaikki on valmiita puhaltamaan yhteen hiileen. Siis vertauskuvallisesti. Konkreettinen yhteen hiileen puhaltaminen ei ole suositeltavaa näinä aikoina, kun pöpöt leviää.


  Tapahtumat > Keikat


  Ismo Leikola – Ei mitään vakavaa
  la 13.11.
  20:00
  Hintaluokka: 38,50€ / 34,40€
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Finlandia-talo


  Liput Finlandia-talon tapahtumiin: Ticketmaster.fi

  Alvar Aallon suunnittelema Finlandia-talo on Helsingin monipuolisin tapahtumien sekä kongressien keskus, ja on itsessään nähtävyys. Finlandia-talo sai Pohjoismaiden ensimmäisenä kongressi- ja tapahtumatalona kansainvälisesti arvostetun neljän tähden Recognised for Excellence –tunnustuksen.

  Alvar Aallon suunnittelema, vuonna 1971 valmistunut Finlandia-talo on Suomen tunnetuin tapahtuma- ja konserttikeskus keskellä Helsinkiä.

  Rakennuksen perusparannus vuonna 2022

  Finlandia-talon perusparannuksen ajaksi Töölönlahden rantaan avautuu Pikku-Finlandia-niminen uusi tapahtumakeskus ravintola- ja tapahtumakäyttöön. Finlandia-talon peruskorjaus kestää noin kaksi ja puoli vuotta.

  Finlandia-talo KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan