GA-20 (USA)

  921
  Blues-keikat Helsinki
  Blues-keikat Helsinki

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  to 15.6. Aika: 19:00
  Tavastia-klubi [KEIKAT] | Urho Kekkosen katu 6, Helsinki | iCal

  Yhdysvaltalainen bluesyhtye GA-20 palaa Helsinkiin ja esiintyy Tavastia-klubilla torstaina 15.6.2023.

  GA-20 on yksi bluesgenren mielenkiintoisimmista tulokkaista. Vuonna 2018 perustetun yhtyeen taustalta löytyvät bostonilaiskaverukset Pat Faherty ja Matthew Stubbs, joita yhdistää rakkaus perinteiseen raskaaseen bluesiin, R&B:hen sekä 50- ja 60-lukujen rock’n’rolliin. GA-20 täydentyi trioksi, kun rumpali Tim Carman liittyi mukaan.

  Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa ”Lonely Soul” lokakuussa 2019. Albumi ponkaisi heti Billboardin blueslistan kakkoseksi. ”Live: Vol.1” -EP vuodelta 2020 nousi listaykköseksi nostaen samalla bändin suuremman yleisön tietoisuuteen. Viime vuoden syyskuussa ilmestyi yhtyeen kolmas pitkäsoitto “Crackdown”, joka debytoi Billboardin blueslistaykkösenä.

  Vaikutteita Faherty ja Stubbs ovat hakeneet artisteilta kuten Otis Rush, J.B. Lenoir, Howlin’ Wolf, Junior Wells, Hound Dog Taylor, Lloyd Price ja Johnny “Guitar” Watson. Nykymusiikissa kokemaansa aukkoa trio on osaltaan täyttänyt kirjoittamalla ja esittämällä rakastamaansa musiikkia modernissa muodossa. Yhtyeen soundia on kuvailtu muun muassa näin: ”Tämä on musiikkia, joka matkaa ajan halki ja tuo aineksia syntymänsä aikakaudesta muuttaen ne joksikin tuoreeksi. Likaista ja raakaa… ajatonta ja modernia.”

  Matthew Stubbs tunnetaan blueslegenda Charlie Musselwhiten pitkäaikaisena kitaristina. Hän on soittanut myös muun muassa John Hammondin ja James Cottonin kanssa. Stubbsilla on myös oma instrumentaalista psych-rockia soittava The Antiguas -yhtye.


  Tapahtumat > Festivaalit


  GA-20 (USA)
  to 15.6.
  19:00
  Hintaluokka: 32,50 EUR - ovelta 35 EUR
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Tavastia-klubi [KEIKAT]


  Suomen legendaarisimpiin rock-klubeihin kuuluva Tavastia on rokkipyhättö, jossa tunnelmallisia keikkoja osaava äänentoisto ja valot täydentävät.

  Vuonna 1970 auennut Tavastia-klubi on yksi Euroopan vanhimmista rock-klubeista. Nostalgisessa miljöössä esiintyy maan isoimpia nimiä, kansainvälisiä vieraita ja tulevaisuuden tähtiä yli 250 iltana vuodessa.

  Tämä täytyy kokea kerran elämässä!

  Muuta läheisyydessä – täydennä keikkaelämys

  Hotelli lähellä Tavastiaa

   

  Scandic Simonkenttä
  Scandicin hotelli Simonkenttä sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Manalasta. Rautatieaseman ja linja-autoliikenteen hubissa sijaitseva Scandic Simonkenttä on erinomainen valinta kaupunkikulttuurista nautiskelijalle.

   

  Scandic Hotels
  Scandic Simonkenttä sijaitsee Rautatieaseman lähellä ja linja-autoliikenteen hubissa. Lue lisää: Scandichotels.fi

  Ravintola Lähellä Tavastia-klubia

  Más on tapaksien napsintaa, grillin tirinää ja yhdessä illastusta ilman kiirettä mihinkään

  Tavastia-klubi [KEIKAT] KOHOKOHTIA

  ke 27.9.19:00 Päät, Elsi SloanTavastia-klubi [KEIKAT]
  pe 29.9.20:00 BESSTavastia-klubi [KEIKAT]
  la 30.9.15:00 PARANOID - A New HopeTavastia-klubi [KEIKAT]
  la 30.9.19:00 PARANOID - Paranoid Strikes Back LoppuunmyytyTavastia-klubi [KEIKAT]
  su 1.10.19:00 Demolition 23Tavastia-klubi [KEIKAT]  Lisää samanlaisia tapahtumia:
  FESTIVAALIT TAMPERE | FESTIVAALIT HELSINKI
  Festivaalit ja isoja tapahtumia, kansainvälisiä artisteja sekä kovia suomalaisia nimiä. Kohokohtia Tampereella ja Helsingissä.