50 YEARS OF ROUHING AND JYYSTING: Knucklebone Oscar

  72
  Knucklebone-oscar-keikat-Helsinki

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  pe 25.11.
  On the Rocks | Mikonkatu 15, Helsinki | iCal

  50 vuotta täyttävä Knucklebone Oscar juhlistaa merkkipäiväänsä tarjoamalla herkullisen erikoisjuhlakakun On the Rocksissa.

  Ohjelmassa on ”no-nonsense” livekeikka Oscarin takuuvarmalla livesirkuksella, laajennetulla bändillä ja huikeilla vierailla.

  Mukana kuoron ja orkesterin lisäksi Tuomari Nurmio esittämässä biisejä tuoreelta ”Believe it or not” -albumilta, keikkataukoa pitänyt grand old man Eero Raittinen (back in action with the blues), aina tehokas ja valloittava Marjo Leinonen sekä Oscarin tulevaa albumia ennakoivasti silmällä pitäen Tuure Kilpeläinen Deep Soul -tunnelmissa. Lisäksi yllätysvieraita ja muuta spesiaalia.

  Illan avaa nuori ja energinen AT’s Roots & Ramblin’ joka lämmittää Rocksin lauteet tuoreella swingin’ rock’n’rollillaan.

  Aikataulu:
  19.00 – Ovet
  19.45 – AT’s Roots & Ramblin’
  21.00 – Knucklebone Oscar
  23.00 – Mode for Masses dj-klubi


  Tapahtumat > Jazz


  50 YEARS OF ROUHING AND JYYSTING: Knucklebone Oscar
  pe 25.11.
  19:00
  Hintaluokka: 24/27
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  On the Rocks

  On the Rocks
  Mikonkatu 15
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  On the Rocks on musiikkibaari ja liveklubi Helsingin ydinkeskustassa, aivan päärautatieaseman vieressä.

  Livemusiikin lisäksi klubilla on stand up -iltoja, jameja, dj-klubeja yön pikkutunneille asti. Yläkerran Street Bar on viihtyisä hengailupaikka musadiggareille ja kaikille kaupungin janoisille, ilmainen biljardi. Kesä tuo myös trubaduurit ja dj:t klubin terassille.

  Alakerran klubi tarjoaa livemusiikkia vähintään neljänä iltana viikossa: Rocks Club on auki keskiviikosta lauantaihin, ja viikonlopun juhlakansaa liikuttavat livebändien lisäksi myös mainiot dj:t.

  TÄYDENNÄ KEIKKAELÄMYS

  Hotelli lähellä On The Rocksia

  Scandic Grand Central Helsinki
  Scandic Grand Central Helsingin hotellihuoneesta avautuu näkymä Suomen Kansallisteatterille ja Casinolle.

  Scandic Grand Centralin sijainti on teatterilomailijalle optimaalinen. Hotelli on sijainniltaan oivallinen valinta alueen keikkatapahtumiin nähden, sillä sen ulko-ovelta on vain muutama askel On The Rocksin terassille.

  Helsingin Rautatieasemalla Eliel Saarisen suunnittelemassa arvorakennuksessa vanhanajan charmi yhdistyy inspiroivasti nykyaikaan.

  Hotellin lähes 500 ajattoman tyylikästä ilmastoitua huonetta tarjoavat kattavan valikoiman ensiluokkaiseen hotellielämykseen ja rauhaisan lepopaikan kaupungin vilinästä. Näkymät huoneista ovat ainutlaatuiset. Huoneesta riippuen voit ihailla Kansallisteatteria, Ateneumia, asemalaiturin vilinää, hotellin upeaa sisäpihaa tai vehreää Kaisaniemen puistoa.

  Lue lisää: scandichotels.fi

  MAINOS

  On the Rocks KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan