pinkki-hotelliKansainvälisellä kampanjalla tuetaan rintasyövän vuosittaista tukikampanjaa Pinkit huoneet ovat varattavissa 1.9.-30.10.2016.

Radisson Blu Hotellit Helsingissä ja ympäri maailmaa tunnustavat lokakuussa pinkkiä väriä kampanjoimalla ”LOVE BLU, BE PINK!” -teemalla tavoitteenaan lisätä rintasyöpään liittyvää yleistä tietoisuutta ja tukea tutkimusta. Kampanja näkyy lokakuun ajan hotelleissa monin eri tavoin. Kussakin hotellissa sisustetaan vähintään yksi huone pinkillä teemalla, jonka lisäksi pinkin väriset tuotteet nousevat esille mm. Super Breakfast -aamiaisella ja kokoustarjoiluissa. Myös henkilökunta pukeutuu teeman mukaisesti. Osa pinkin huoneen tuottamasta myynnistä ohjataan rintasyövän tutkimuksen tukemiseen ja Europa Donna -järjestölle.

VARAA HUONE

– Olemme erittäin mielellämme tukemassa taistelua rintasyöpää vastaan, kertoo Suomen Radisson Blu Hotellien markkinointipäällikkö Marileea Järnefelt. Kampanja on lisäksi hieno jatko syyskuun vastuullisuuskampanjallemme, jonka avulla kerättiin varoja HelsinkiMissiolle vanhusten yksinäisyyttä ehkäisevään toimintaan.

Suomessa vuoteen ja kylpyhuoneen sisustuksen osalta tehtiin yhteistyötä Vallila Interiorin ja Familonin kanssa.

– Radisson Blu on paitsi hyvä asiakkaamme sekä myös erittäin luonteva yhteistyökumppani, jonka Be Pink -yhteistyö tuo virtaa hyvän sanoman viestimiseen. Roosa nauha -keräys on Familonille tärkeä hyväntekeväisyyskohde, missä olemme nyt mukana kolmatta kertaa, kertoo Familonin markkinoinnista sekä brändistä vastaava Sofia Björk.

Myös Europa Donna Finland ry:n puheenjohtaja Anu Niemi on iloinen pinkin kampanjan rantautumisesta Suomeen.

– On hienoa, että yhteistyössä Radisson Blu Hotellien asiakkaiden kanssa voimme tukea rintasyöpään sairastuneita ja lisätä tietoisuutta rintasyövästä. Suomessa lähes 5000 naista sairastuu vuosittain rintasyöpään eli lähes jokainen tuntee jonkun sairastuneen, jatkaa Anu.

Pinkit huoneet ovat varattavissa 1.9.2016-30.10.2016 välisen ajan kampanjaan osallistuvista hotelleista ja Radisson Blu Hotellien kotisivuilta. Lista hotelleista sekä tuettavista organisaatioista on nähtävissä osoitteessa RadissonBlu.com/bepink .

Radisson Blu -hotelliketju kuuluu Carlson Rezidor Hotel Groupiin, joka on yksi maailman nopeimmin kasvavista hotelliyrityksistä. Ryhmään kuuluu Radisson Blu Hotellien lisäksi Quorvus Collection, Radisson, Radisson Red, Park Plaza, Park Inn by Radisson and Country Inns & Suites By Carlson -hotellit. Carlson Rezidor Hotel Groupilla on yli 1 350 hotellia yli 100 maassa ympäri maailmaa. Radisson Blu Hotelleja on Suomessa kahdeksan, joista neljä Helsingissä sekä yksi Espoossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Hotellien liiketoiminasta pääkaupunkiseudulla sekä Tampereella ja Oulussa vastaa Sokotel Oy ja Turussa Turun Osuuskauppa. Hotellit ovat keskittyneet tarjoamaan yksilöllisiä elämyksiä, ja yhteistä niille on kansainvälisesti palkittu palvelun laatu. Kaikki Suomen hotellit ovat Green Key -sertifioituja. Carlson Rezidor Hotel Group on valittu jo seitsemänä vuonna peräkkäin maailman eettisimpien yritysten joukkoon.

VARAA HUONE