MAINOS
Helsingin uutuusravintola Välimäki ammentaa syysmenussaan sesongin aarteita. Kuten kaikissa fine dining -ravintoloissa, täälläkin on syytä antautua keittiömestarin osaaviin käsiin.
Tunnettu viinintekijä Nik Weis Saksan St. Urbans-Hofista saapuu Sue Ellenin Viinikellariin 29.8. kertomaan tuottamistaan Riesling-viineistä. Illan aikana nautitaan loistavien viinien sävyttämä neljän...
Ravintola-alan Oscareiksikin kutsutut PRO-palkinnot jattiin torstaina. Myös Helsinkiin herui menestystä, mutta Pohjois-Suomi vei maton alta patsaiden määrällä mitattuna.
Savoyn syksyn viiniteema johdattaa ravintolavieraat Ranskan arvostetuimmalle viinialueelle Burgundiin. Sommelierien ja keittiömestareiden kanssa rakennettuun menuun on haettu ideoita rustiikista itäranskalaisesta maalaiskeittiöstä.
Suomalaisten taideaarteiden innoittamat taidemenut ovat jälleen saapuneet kaupunkiin.
White Guide Nordic on julkaissut pisteytyksensä ravintoloiden ranking-listallaan. Suomen parhaaksi ravintolaksi raati rankkasi ravintola Askin. Pohjoismaisten makujen Ask kuuluu...