MAINOS
Vauhdilla laajentuva pirkanmaalainen Mad Finn -panimo avaa kesällä uuden taproomin Helsingin Sompasaareen. Luvassa on 24 olutta hanassa, iso terassi...
POROVIIKOT 12.10.–23.12. Riistakausi on nyt parhaimmillaan. Ravintola Lasipalatsi tarjoaa suosittujen klassikkoannosten lisäksi kunkin vuodenajan herkkuja silloin kun ne ovat parhaimmillaan...
Neljästoista Suomen Bocuse d’Or-edustaja valittiin 7.11. tiukassa karsinnassa. Kokkien maailmanmestaruuskilpailuihin Suomen edustajaksi tiensä taituroi Ismo Sipeläinen helsinkiläisestä Finnjävelistä. Fiskars Campuksellen...
Suuren suosion saavuttanut tapasteema palaa Ravintola Nuevoon. Tammi- ja helmikuussa tarjolla on päivittäin vaihtuva erikoisannos espanjalaisia herkkuja, joita voi nauttia pieneen tai suureen nälkään, kelloon katsomatta.
Uusia ravintoloita taajaan avaava Kim Heiniö ideoi Punavuoreen oman näkemyksensä todella hyvästä, urbaanista puistoravintolasta. Konseptiin kuuluu mm. brunssia, lounasta ja illallista sekä laadukas juomabaari.
White Guide Nordic on julkaissut pisteytyksensä ravintoloiden ranking-listallaan. Suomen parhaaksi ravintolaksi raati rankkasi ravintola Askin. Pohjoismaisten makujen Ask kuuluu...